УПЛ 2022/23. 17 тур.
Пряма трансляція – телеканал 2+2.
12 березня. 13:00. Ужгород. Стадіон «Авангард».
СК «Дніпро-1» – «Динамо» (Київ) 0:1 (0:1) 
Головний суддя: Дмитро Крівушкін (Харків)
Судді на лінії: Віктор Матяш (Донецька область), Семен Шлончак (Черкаси).
Четвертий арбітр: Олександр Шандор (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький)
Арбітр ВВА: Євген Арановський (Київ)
Асистент ВВА: Олександр Корнійко (Миргород)
Спостерігач ВВА: Юрій Мосейчук (Чернівці).
Директор матчу: Степан Понайда (Львів)
«Дніпро-1»: 1.Рибак, 26.Каплієнко (13.Амаш,63), 3.Адамюк, 39.Сваток (кап), 27.Хайнер (42.Пасіч,46), 10.Пеглоу, 18.Бабенко (34.Танчик, 82), 23.Бланко,  8.Піхальонок, 9.Гуцуляк (11.Підлепенець,19), 7.Довбик.
Запасні: 93.Валеф, 12.Кінарейкін, 4.Федорів, 99.Гомес, 25.Когут, 29.Назаренко, 22.Рубчинський,  31.Танковський.
Головний тренер: Олександр Кучер
«Динамо»: 35.Нещерет, 2.Вівчаренко, 4.Попов, 5.Сидорчук (кап), 7.Кабаєв (91.Волошин,88), 11.Ванат (15.Рамірес, 73), 20.Караваєв, 22.Лонвейк, 25.Дячук, 29.Буялський (19.Гармаш, 88), 77.Беніто (37.Царенко, 59).
Запасні: 51.Моргун, 3. Боль, 8.Шепелев, 9.Парріс, 14.Яцик, 34.Сирота,44.Дубінчак, 92. Рамадані.
Головний тренер: Мірча Луческу

Гол: Буяльський (40)

Попередження: Бабенко (21), Попов (32),  Беніто (53), Лонвейк (70), Бланко (83), Караваєв (86).

Вилучення: Буяльський (після фінального свистка).

Тренерський штаб дніпрян провів відчутні зміни у стартовому складі команди на матч проти динамівців у порівняння з минулою грою проти «Олександрії». На останній межі вперше в офіційному матчі за СК «Дніпро-1» у вийшов Рибак, для якого цей матч став ще і дебютним на рівні УПЛ, в центрі оборони замість дискваліфікованого Сарапія зіграв Адамюк, на лівому фланзі захисту Каплієнко замінив Асмаша, а в середній лінії з’явився Пеглоу замість Рубчинського, при цьому бразилець зайняв позицію лівого вінгера, а Бланко перейшов в центр.

Гра розпочалася із розвідки. Дніпряни намагалися досить високо і жорстко зустрічати суперника, а на 7-й хвилині спортклубівці заробили перший кутовий, розіграш якого ледве не призвів до удару Адамюка, а у наступній атаці Довбик скористався невпевненою грою Дячука, увірвавшись у карний майданчик, але переграти Нещерета з близької відстані йому не вдалося. Номінальні гості спробували завдати перший удар на 11-й хвилині, але постріл Кабаєва було заблоковано і м’яч став легкою здобиччю Рибака. Одразу Пеглоу перевірив пильність Нещерета з дальньої відстані.

Нажаль, ще до середини першого тайму тренерському штабу спортклубівців довелося вносити корективи у складі – Гуцуляк отримав пошкодження і його замінив Підлепенець, який одразу активно увійшов в гру, відгукнувшись на простріл Пеглоу, проте переграти одразу трьох суперників не зумів. А на 22-й хвилині Довбик отримав пас п’ятою від Пеглоу і викотив під удар м’яч Піхальонку, але Олександр не влучив по сфері з дуже вигідної позиції. На 34-й хвилині Пеглоу знайшов хорошим пасом у карному майданчику суперника Підлепенеця, але тому завадив завдати удар Вівчаренко.

Дніпряни цілком переконливо грали з позиції сили, але прикра помилка біля власних воріт призвела до голу у ворота Рибака – Хайнер обрізався перед власним штрафним майданчиком і Буяльський зіграв на перехопленні після чого влучно пробив низом у дальній кут.

Одразу по перерві дніпряни перевели гру на половину поля суперника але гострих моментів вдавалося створити небагато. Непоганий шанс був у Пеглоу, але з його ударом впорався Нещерет. Дніпряни продовжили тиск, але моментів створювати не вдавалось, натомість суперники кілька разів загрожували воротах Рибака, але захист дніпрян діяв надійно, а сам голкіпер «Дніпра-1» зреагував на удар Царенка.

Час спливав і вже на 90+5 хвилині Адамюк мав шанс відновити рівновагу у матчі, замикаючи головою навіс Танчика, але відмінно у цьому епізоді зіграв Нещерет, який врятував свою команду. У підсумку дніпряни поступилися у принциповому протистоянні динамівцям 0:1.