Після двох вихідних футболісти «Дніпра-1» поновили тренування на турецькому зборі. Після теоретичного розбору контрольної гри з «Ракувом» наша команда провела вечірнє заняття на полі стадіону Titanic Mardan. Одразу відзначимо, що повернувся до роботи Сергій Горбунов, який пропустив останній контрольний матч. Натомість за індивідуальною програмою працювали Володимир Танчик, Вітіньо та Олег Горін, які зазнали ушкоджень різного ступеня важкості. Продовжують відновлення після травм Максим Третьяков та Іван Чабан. Вони поступово отримують все більше і більше навантажень.

Тренування спортклубівців розпочалося з ретельної розминки, адже м’язи необхідно було повернути до робочого тонусу. Потім футболісти пограли у квадрат – причому до одного з них знову долучився Юрій Максимов – та виконали тактичні вправи з триманням м’яча. Воротарі у цей час працювали окремо. На завершення гравці виконали серію ударів по воротах.

Завтра наша команда проведе черговий контрольний матч. Суперником буде чорногорський «Дечич». Гра розпочнеться о 16 годині за київським часом. Її пряма трансляція відбудеться на нашому сайті.