Учора стало офіційно відомо про поновлення футбольного сезону в Україні. І сьогодні на тренування СК «Дніпро-1» вийшов у піднесеному настрої. «Дочекались!» – так звернувся до гравців Дмитро Михайленко, і цим словом дійсно можна відобразити загальний настрій.

Підтверджують це і футболісти. Ми запропонували Олександру Сніжку, Олекію Хобленку та Ігорю Когуту відповісти на три запитання:

  1. З якими думками та настроєм зустріли новину про поновлення сезону?
  2. Чому була присвячена робота після отримання дозволу тренуватися?
  3. Чого очікуєте від матчу з «Олімпіком»?

Олександр Сніжко:

  1. Карантин був тривалим, і кожний у себе в голові тримав думку, аби швидше повернутися до матчів. Усі цього чекають, і кожен буде мотивований якомога краще.
  2. Відновлювали фізичні кондиції, а також було багато тактичної роботи. Гадаю, у найближчих матчах глядачі зможуть все це побачити.
  3. Дуже багато очікувань від гри, адже давно не проводили офіційних матчів. Будемо діяти так, аби досягти перемоги.

Олексій Хобленко:

  1. Радісно сприйняли новину і готові вже розпочинати чемпіонат. Підготовка була нетривалою, але плідною.
  2. Як ви знаєте, взимку до нас прийшов новий тренер. З ним ми багато працюємо над тактикою. Здається, усі хлопці добре все сприймають, усім подобається. Будемо намагатись продемонструвати напрацювання цієї суботи.
  3. Напевно, у кожній команді можуть відбутися якісь зміни, але особливих новин щодо «Олімпіка» я не чув. Ще маємо три дні до гри, і за цей час розберемо суперника. Тренер покаже та розповість різні нюанси.

Ігор Когут:

  1. Зараз у всіх піднесений настрій. Ми скучили за футболом. Дещо засумували, коли дізналися, що чемпіонат можуть відкласти на тиждень, адже усі готові та чекають матчі після карантину.
  2. Ми дійсно багато працювали над тактикою. Не буду розкривати усі секрети, але спробуємо показати щось нове.
  3. Як я вже казав, ми дуже скучили за офіційними матчами. Будемо намагатися розпочати після паузи з перемоги.