Колишній гравець СК «Дніпро-1» Ярослав Поплавка, що був своєрідним талісманом нашої команди у першому професійному сезоні, не міг не скористатися можливістю побачитись з колишніми партнерами. Він завітав на матч з «Інгульцем» до Кропивницького та поспілкувався зі спортклубівцями після гри. На тлі перемоги зустріч старих друзів була особливо емоційною та піднесеною. Відповів він і на наші запитання, а репліки Валерія Юрчука лише додали колориту розмові.

-Ярославе, за кого сьогодні вболівав головний фанат  Кропивницького?

– За Дніпро-1, звісно! (Це ж наш «кентофорік» – зі сміхом додає Валерій Юрчук) Хлопцям вже час до Європи! Я дуже за них переживаю!

– Якщо в нас все вийде, полетиш з нами на фарт? Талісманом? Чи досі в тебе аєрофобія? – продовжує підколювати друга Юрчук.

– (сміється) Ні-ні-ні! Нікуди я більше не полечу! Я боюся літати, страшно! Тоді раз полетів до Львова, більше не полечу. (Нагадаємо, Ярослав у 2017 році дуже важко переніс перший в житті переліт, а потім віддав гольову передачу на Олександра Сніжка та на 119-й хвилині забив вирішальний гол, що вивів «Дніпро-1» до півфіналу Кубка України – прим. авт.)

Тоді заради команди я наважився сісти в той літак, і мені тих вражень вистачило на все життя (сміється). Жінка постійно вмовляє летіти на відпочинок за кордон, але не хочу більше, дуже страшно. А хлопцям сьогодні побажав всіляких успіхів та перемог! Хочу, щоб не було травм в пацанів – це головне, та щоб вони витримали ці перегони, зачепилися за третє місце й вийшли в еврокубки. Така команда на це заслуговує!

Хочу побажати всім в Дніпрі здоров’я та всіляких благ в житті. Окремо передаю привітання Андрію Анатолійовичу Русолу, Дмитру Станіславовичу Михайленку. Всіх пам’ятаю, обіймаю та цілую. Успіхів всім!