Чергові два тренування, які відбулися у «Дніпра-1» на зборі протягом вівторка, містили значний змагальний елемент. Стосується це як першого заняття на пляжі, так і вечірнього на стадіоні.

На піску, виконавши порцію бігової роботи та декілька вправ, гравці розподілилися на три команди та провели естафету. Видима легкість «веселих стартів» ускладнювалась власне піщаною поверхнею та виконанням завдань з важкими медболами. Декілька кіл змагань емоційно завели хлопців, що значно полегшило сприйняття навантажень.

Друге ж тренування на полі стадіону Titanic Mardan містило низку ігрових вправ, а завершилося турніром чотирьох команд. Грали в одне коло на обмеженому просторі. Все вирішилось в останньому турі, коли між собою зустрілись «малинові» та «сині», що мали після двох матчів по 4 очки. Пристрасті запалали не на жарт, і навіть фінальний свисток їх загасив далеко не одразу – суперечки вдалося загасити лише головному тренеру. Мінімальну ж перемогу здобули «малинові» у складі: Юрчук, Сваток, Авраменко, Вітіньо, Піхальонок, Гуцуляк.