Два тренування «Дніпра-1» у неділю, можливо, не були занадто тривалими за часом, але дуже інтенсивними за змістом. Вранці футболісти вже традиційно поєднали роботу у тренажерній залі та на піску. Після комплексу вправ на силу команда виїхала на узбережжя, де виконала необхідний обсяг бігової роботи. Почавши з пробіжки, гравці потім робили вправи з прискореннями, а завершили ударне заняття естафетою з медболами. Ось де м’язи налилися по-справжньому!

Ввечері на футбольному полі тренування було повністю проведено з м’ячами, але сконструйовано воно було так, що гравці весь час працювали на обмеженому просторі і не зупинялися ні на мить. Низка різноманітних вправ увінчалася грою в так званому «акваріумі»: половина гравців однієї команди розташовується по периметру поля, даючи можливість партнерам всередині зіграти в пас та забезпечуючи безперервність гри. Не обійшлося і без драматургії у рахунку. «Малинові», здавалось би, впевнено лідирували з комфортним відривом у декілька голів, але три поспіль м’яча «зелених» в останні дві хвилини дозволили їм виплисти на нічию 6:6.

Завтра на зборі спортклубівців заплановане чергове тренування, а у вівторок, 30 січня, наша команда проведе контрольний матч з болгарським «Черно Море». Початок о 16 годині за київським часом.