Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 8-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та «Динамо», який на прохання київського клубу відбудеться у столиці (номінальними господарями залишаються спортклубівці) у суботу, 31 жовтня і розпочнеться о 19.30, в полі судитиме харківський рефері Дмитро Кривушкін.

Він вже п’ять разів обслуговував матчі за участю спортклубівців (дві перемоги дніпрян і три поразки). Спочатку за його суддівства дніпряни поступилися у «Золотому матчі» Другої ліги волочиському «Агробізесу» 0:1, після чого здобули дві гостьові перемоги – у Першій лізі над краматорським «Авангардом» 2:1 та на рівні 1/8 фіналу Кубка України над ФК «Калуш» 3:0, але далі спортклубівці зазнали двох поразок на рівні УПЛ – у минулому сезоні дома від «Львова» 2:3, і вже у поточному чемпіонаті знову таки на «Дніпро-Арені» від «Маріуполя» 1:2. У цих матчах арбітр показав дніпрянам 13 жовтих карток і одного гравця вилучив з поля, а їх суперникам – сім жовтих і дві червоні картки, при цьому один раз він призначив пенальті у ворота СК «Дніпро-1», який було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть одесит Олександр Павлінов та Володимир Висоцький з Запоріжжя. Четвертий арбітр – львів’янин Роман Блавацький. Спостерігач арбітражу – ще один представник Львова Андрій Шандор.

На матчі буде застосована відеосистема VAR. Арбітр ВВА – Віктор Копієвський з Кропивницького, асистент ВВА – Олександр Корнійко з Миргороду, спостерігач ВВА – одесит Віктор Швецов.

Пресслужба СК «Дніпро-1»