Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 22-го туру УПЛ. Поєдинок «Колос» – «Дніпро-1», який відбудеться на ковалівському стадіоні «Колос» у неділю, 31 березня і розпочнеться о 18 годині, в полі судитиме полтавчанин Андрій Коваленко.

Він вже у дев’яте працюватиме на матчах за участю спортклубівців. Раніше він зафіксував п’ять перемог дніпрян при двох поразках і одній нічиєї: Друга ліга – «Дніпро-1» – «Енергія» – 2:0, Перша ліга – «Дніпро-1» – «Прикарпаття» – 2:1, УПЛ – «Дніпро-1» – «Олімпік» – 3:1, «Шахтар» – «Дніпро-1» 2:0, «Олександрія» – «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» -Олександрія» 0:0, «Дніпро-1» -Олександрія» 3:1, «Динамо» – «Дніпро-1» 0:3.

У цих матчах він показав 16 жовтих карток спортклубівцям, 24 їх суперникам (без жодної червоної), тричі призначав пенальті на користь «Дніпра-1»  і один у ворота спортклубівців.

На лінії йому допомагатимуть харків’янин Володимир Думенко і Ярослав Поважний. Четвертий арбітр –  Дмитро Кубряк з Одеси. Спостерігач арбітражу  – Олександр Дердо з Чорноморська.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Дмитро Панчишин з Харкова, асистент ВВА – Сергій Приступа з Черкаської області, спостерігач ВВА – Віктор Швецов з Одеси.

Делегат УАФ – Олександр Косевич з Донецької області.