Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 19-го туру УПЛ. Поєдинок «Оболонь» (Київ) – СК «Дніпро-1», який відбудеться у неділю, 3 березня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме херсонець Ігор Пасхал.

Для нього це буде вже десятий матч за участі спортклубівців, котрі при його суддівстві одержали дві перемоги, при однієї нічиєї і шести поразках: Кубок України – «Дніпро-1» — «Шахтар» 0:2, УПЛ – «Дніпро-1» — «Шахтар» 0:2, «Олександрія» — «Дніпро-1» 4:1, «Минай» — «Дніпро-1» 3:2, «Динамо» — «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Верес» 1:0, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:4, «Дніпро-1» – Минай 3:1. «Дніпро-1» – «Колос» 1:1. У цих матчах Ігор Пасхал показав 26 жовтих і 3 червоні картки дніпрянам проти 16 жовтих та однієї червоної картки їх суперникам, а також призначив два пенальті на користь спортклубівців і один в їх ворота (усі було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть Станіслав Марулін з Херсонської області і Дмитро Оганєсян з Луганської області. Четвертий арбітр – Михайло Райда з Закарпаття. Спостерігач арбітражу – Сергій Возняк з Миколаєва.

Арбітр ВВА – Олесандр Шандор зі Львова, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Віктор Дердо з Чорноморська.