Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 20-го туру УПЛ. Поєдинок «Дніпро-1» – «Рух» (Львів), який відбудеться на «Дніпро-Арені» у п’ятницю, 8 березня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького.

Для нього цей матч стане вже 13-м за участю спортклубівців і за цим показником рефері зрівняється з рекордсменом серед арбітрів, які працювали на іграх «Дніпра-1» Дмитром Крівушкіним. У минулих 12-ти матчах за суддівства Віктора Копієвського спортклубівці одержали вісім перемог при двох нічиї і двох поразках: Кубок України – «Гірник-Спорт» – «Дніпро-1» 3:5, УПЛ – «Десна» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Львів» 3:2, «Дніпро-1» – «Колос» 0:2, «Зоря» – «Дніпро-1» 3:1, «Ворскла» – «Дніпро-1» 0:1, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 0:3, «Львів» – «Дніпро-1» 0:1, «Колос» – «Дніпро-1» 1:3, «Дніпро-1» – «Шахтар»  2:1, «Минай» – «Дніпро-1» 1:1. «Динамо» – «Дніпро-1» 0:1.

У цих матчах арбітр показав 30 жовтих і 2 червоні картки дніпрянам і 30 жовтих та 1 червону картку їх суперникам, призначив по чотири пенальті, як на користь спортклубівців, так і у їх ворота.

На лінії йому допомагатимуть Євген Петраков з Черкас і Сергій Старча з Київської області. Четвертий арбітр – Клим Заброда з Сум. Спостерігач арбітражу – Анатолій Абдула з Харкова.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Микола Балакін з Київщини, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області . спостерігач ВВА – Олег Плужник з Харкова.

Делегат УАФ – Андрій Прохорович з Сум.