Одразу троє нових облич з’явилося у розташуванні «Дніпра-1» на зборі в Ужгороді. Власне, новачків двоє. До тренувань з командою приступив голкіпер Євген Волинець, про підписання якого ми повідомляли раніше. Також до команди долучився бразильський 18-річний хавбек Вітіньйо з «Атлетико Мінейро».

А крім того, після травми відновився найкращий асистент минулого чемпіонату Олександр Піхальонок. Нагадаємо, він через ушкодження залишив у червні табір національної збірної України і з тих пір проходив реабілітацію. Сьогодні він зранку окремо працював з тренером з фізпідготовки Євгеном Баришніковим, а ввечері провів перше тренування у загальній групі.

Це тренування почалося із заряду гумору. З днем народження привітали Володимира Адамюка. Іменинник, здається, оцінив жартівливі подарунки. Разом з ним до коридору потрапив і Євген Волинець, якого таким чином посвятили у спортклубівці.

Заняття напередодні контрольного матчу з «Кривбасом» мало ігрове наповнення. Квадрати, тактична вправа, коли команда розділилася на два склади, і футбол. У двобої на пів поля «салатові» мінімально переграли «червоних» 1:0 – єдиний гол на рахунку Артема Довбика.

Завтра наша команда проведе заключний спаринг міжсезоння – гра з «Кривбасом» розпочнеться о 17 годині. Наш сайт планує її пряму трансляцію.