СК «Дніпро-1» – «Олександрія» – 0:1 (0:1)

Чемпіонат U-19. 17-й тур. 8 березня. 12:00. Дніпро. НТБ «Дніпро» (штучне поле)

Арбітр – Олег Шкурченко (Черкаська область). Асистенти арбітра – Тарас Ніконенко, Артем Запоріжський (обидва – Харків).

Четвертий арбітр – Ростислав Дубина (Дніпро)

Спостерігач арбітражу – Віктор Чернишов (Кременчук)

СК “Дніпро-1”: Архипчук, Бойко, Головацький, Стельмащук, Кононов, Матвєєв – кап, Копил (Мисляй, 60), Лебедєв (Матюшенко, 72), Волинець, Кобельчук (Янюк, 57), Бутіч (Свистун, 72)

Запасні: Кінарейкін, Чалий, Попов, Гудов

Головний тренер – Віктор Біцюра

“Олександрія”: Єрмаков, Гезело – кап, Дубілей, Майстренко, Мухаматгалєєв, Харченко (Бабешко, 60), Ситников, Андріца, Чабан (Сергієнко, 82), Тарасенко (Кавєрін, 72), Сацевич

Запасні: Ферт, Білан, Гулевський, Маленков

Головний тренер – Юрій Гура

Гол: Тарасенко (36)

Попередження: Ситников (27), Андріца (66), Стельмащук (90+1)

Вилучення: Ситников (90+3, друге попередження)

У першості U-19 команди «Дніпро-1» та «Олександрії» зустрілися перед тим, як розпочався матч основних складів. Перший тайм спортклубівські юніори провели доволі непогано: володіли м’ячем, більше атакували та створювали перспективні ситуації для загроз воротам суперників. Але, як часто трапляється у футболі, пропустили самі. Причому сталося це у курйозному епізоді. Після помилки у захисті, воротар та оборонець господарів намагалися врятувати ситуацію, але це призвело до того, що гравець «Олександрії» вразив порожні ворота.

У другому таймі гості цілком логічно діяли на контратаках. Підопічні Віктора Біцюри нібито й атакували, й домінували, але у прагненні відігратися залишали за спинами вільні зони. Через це контратвипади олександрійців становили неабияку загрозу, і гості могли декілька разів відзначитися вдруге. Наша команда, у свою чергу, зуміла забити, але гол відмінили через нібито гру рукою. І змінити рахунок вже нікому не вдалося.