Тренування напередодні гостьового поєдинку проти ПФК «Львів», дніпряни проводили на базі у Винниках, в гостях у відомого українського тренера Мирона Маркевича, який зараз очолює комітет збірних України УАФ. Звичайно, клубна пресслужба поцікавилася у досвідченого наставника, його думками щодо завтрашнього протистояння.

– Дуже радий, що до мене у гості приїхала команда з Дніпра, яку я зустрічаю з дорогою душею. Радий побачити футболістів і тренерів, з якими мені раніше довелося працювати. А ПФК «Львів» у нас взагалі постійно тренується, так що ми ради тут бачити клуби УПЛ.

– Як в цілому оціните виступи СК «Дніпро-1» у поточному сезоні?

– Не все робиться одразу. Є у команди багато  молодих футболістів, є і ветерани, але вони, на жаль, старіють, і від сюди нікуди не дінешся.  На все потрібен час. Хотілося б, щоб одразу була б перша шестірка, єврокубки, але так не буває. Треба спочатку зміцнити команду, і тоді вже можна про щось говорити. А так, команда почала досить впевнено, набирала очки, але, звісно, у кожної команди є власні провали. Що стосується завтрашнього матчу, то і ПФК «Львів», і СК «Дніпро-1» потрібні залікові бали, але думаю, що гра вийде цікавою. Тут змінилося керівництво, у першу чергу, тренерський штаб, і він досить непогано працює, принаймні, те що я бачив. Тож, гра буде непростою для дніпрян, і у відсотках я ставлю 50 на 50, тому що в цілому – це дві рівні команди. «Львів» традиційно сильно проводить перші 30 хвилин, коли  виглядає досить бадьоро, але у другому таймі команда підсідає. У дніпрян повинна бути така стратегія, щоб витримати перші хвилини, а вже далі думати про виграш у матчі. Але, повторюся, вважаю, що гра буде рівною.

Пресслужба СК «Дніпро-1»