«Динамо» — «Дніпро-1» – 3:0 (2:0)
Чемпіонат U-21. 21-й тур. 9 квітня. 13:00. Стадіон «Динамо» ім. Лобановського.

Арбітр: Роман Блавацький (Львів). Асистенти арбітра: Тарас Чопілко (Київська область), Тарас Клименко (Київ).
Четвертий арбітр: Роман Галіцин (Київ)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Олександрія)

“Динамо”: Моргун, Біловар, Михайленко -к, Вівчаренко, Ванат, Волошин В. (Тлумак, 77), Бражко (Надольський, 60), Кузик, Волошин Н. (Власов, 77), Скорко (Матусевич, 85), Клейтон (Єфіменко, 85).

Запасні: Тугай, Горбач, Завгородній

Головний тренер – Юрій Мороз

СК “Дніпро-1”: Махарадзе, Горілий, Шинкаренко, Кіреєв (Домарацький, 46), Матвєєв (Бацман, 84), Рубчинський (Лебедєв, 69), Кононов (Сидоренко, 75), Жінчин, Заєць – к, Ховайко (Тяпкін, 77), Гора

Запасні: Веклич, Бутіч

Головний тренер – Олександр Поклонський

Гол: В. Волошин (28), Клейтон (33), Ванат (71)

Попередження: Заєць (24), Матвеєв (25), Єфіменко (87)

На відміну від основних складів, місце проведення поєдинку молодіжних команд «Дніпра-1» та «Динамо» у першому колі не змінювалось, тож суперники у другому колі зіграли, як і належить, у Києві. «Дніпро-1» до гри підійшов із серією без поразок, а динамівці, навпаки, були незадоволені останніми результатами, зігравши тричі поспіль внічию.

Із досвідчених гравців наша команда отримала лише голкіпера Махарадзе; а в центр оборони у порівнянні з попереднім туром повернувся після дискваліфікації Жінчин. Крім того, Олександр Поклонський не міг розраховувати на дискваліфікованого Соловйова (його замінив Матвєєв), а замість Домарацького у середину поля вийшов Кіреєв. Рубчинський при цьому почав гру на фланзі.

У динамівців стартовий склад відрізнявся від того, що виходив тиждень тому в Олександрії, на двох виконавців – з’явилися Вікентій Волошин та Кузик.

Молоді спортклубівці вийшли за незвичної побудови: у середині поля був ромб Матвєєв – Кіреєв, Шинкаренко – Рубчинський; а попереду два форварди Ховайко та Гора. У дебюті хвилювання нашої команди було помітно, і динамівці заволоділи деякою територіальною перевагою. Але створити щось гостре їм не вдавалося – згадати можна лише удар вище воріт метрів з 15-ти Клейтона та декілька небезпечних подач зі штрафних з правого флангу, після яких усі м’ячі пішли за ворота. Перевагу вдалося матеріалізувати на 28-й хвилині, коли Вікентію Волошину дозволили прийняти м’яч у центрі штрафного після передачі з лівого флангу. Вразити кут з близької відстані складнощів вже не складало. А за п’ять хвилин той же Волошин вдало зіграв у відборі і вивів сам на сам Клейтона. Бразилець покотив м’яч повз Махарадзе – 2:0.

З виходом на заміну Домарацького у другому таймі «Дніпро-1» перебудувався на більш звичні 4-1-4-1 та почав діяти активніше. Але при цьому пропускав швидкі контратаки, які завершувалися дуже небезпечними ударами майже впритул. Згодом наша команда міцно заволоділа м’ячем та почала створювати постійний тиск. Небезпечним був удар здалеку Матвєєва – поруч зі стійкою. На жаль, забити спортклубівці не змогли, а контратаку таки пропустили. На 71-й хвилині Ванат відкрився під розрізну передачу і вразив дальній кут.

За великим рахунком, після цього доля матчу була вирішена. Підопічні Олександра Поклонського намагалися щось змінити, але дістатися чужих воріт так і не змогли.