Контрольний матч.

5 лютого. 17.00. НТБ «Дніпро». Манеж.

СК «Дніпро-1» – «Металург» (Запоріжжя) 0:4 (0:2)

СК «Дніпро-1»: Веклич, Сорока, Хижняк, Жінчин, Кононов, Кіреєв, Шинкаренко, Лебедєв, Ховайко (Білл,46), Волинець, Гора.

«Металург»: Хмеловський, Воробей, Басов, Остапенко, Польовий, Шалфєєв, Борисенко, Загальський, Кропивний, Сидоров, Коваленко. На заміну виходили: Сарапій, Сидоренко, Байда, Загоруйко.

Голи: Борисенко (1), Загальський (21), Сидоров (47), Коваленко (86)

Другим суперником молодіжного складу спортклубівців також став представник Другої ліги, але команда яка вже у цьому сезоні ставить за мету підвищення у класі – запорізький «Металург». Гра розпочалася для дніпрян просто приголомшливо. Розігравши м’яч з центру поля, спортклубівці втратили його і гості провели різку атаку, в кінці якої Борисенко реалізував вихід сам на сам. Йшла лише 23 секунда (!) поєдинку.

Деякий час у спортклубівців пішов на те, щоб оговтатися від такого початку гри, а на 9-й хвилині «Металург» мав шанс подвоїти рахунок, але гравець запоріжців пробив вище воріт з вбивчої позиції. Тільки після цього дніпряни вперше зуміли потурбувати голкіпера гостей, але з ударом Лебедєва у дальній кут Хмеловський впевнено впорався.  А от гості к середині тайму забили удруге – влучним ударом у нижній кут з лінії карного майданчику відзначився колишній півзахисник СК «Дніпро-1» Загальський.

Невдовзі запоріжці ледве не забили ще, але тепер у власні ворота, проте голкіпер «Металурга» зумів наздогнати м’яч перед лінією воріт після необачного скидання від партнера. А за хвилину знову воротар гостей був на висоті, коли з близької відстані головою бив Волинець. Проте контратаки «Металурга» були значно гострішими. На 27-й хвилині м’яч розминувся у сантиметрах із дальньої стійкою після контратаки лівим флангом, а на 33-й хвилині форвард запоріжців вже обіграв Веклича, але на великій швидкості далеко відпустив від себе м’яч і втратив можливість для удару. На все це господарі відповіли небезпечним ударом Шинкаренка трохи визе воріт.

Другий тайм, на який вийшов бразильський вінгер Білл, розпочався як і перший з голу гостей, але тепер на це у них пішло півтори хвилини – подачу з лівого флангу Сидоров результативно замкнув головою. На 60-й хвилині гості могли забити четвертий гол, але цього раз удар головою з кількох метрів вийшов неточний. Та все ж таки гості наприкінці зустрічі довели перевагу до чотирьох м’ячів – Коваленко реалізував вихід сам на сам.

Пресслужба СК «Дніпро-1»