Контрольний матч.
30 січня. 16:00 (київський час). Анталія. Стадіон «Titanic Mardan».
СК «Дніпро» – «Черно море» (Варна, Болгарія) 2:2 (1:1) 
«Дніпро-1»: 12.Кінарейкін (1 Волинець,46), 30. Кравець (кап) (39. Сваток,46), 6. Горін (99. Адамюк, 33), 4.Авраменко (5.Сарапій,46), 42. Пасіч (11. Мірошніченко,46), 19. Вітіньо, (22. Рубчинський,42), 44. Баденко (18. Бабенко,46), 88. Мельниченко (8. Піхальонок, 46), 91. Гаджиєв (9. Гуцуляк,46), 28. Маркос Андре (34.Танчик,46), 31. Ківінда. (7.Філіппов,46).
«Черно море»: 84.Славков, 3.Атанасов (40.Костадінов, 84), 4.Дробаров, 6.Попов (39.Златев,75), 2.Панов (4.Стефанов,89) 5.Гарсія (32.Дічев, 75), 11.Фернандес (17.Мілушев,  75), 33.Алвес (41.Жуніор,75), 27.Дімов (кап) (29.Бейхан,59)., 71. Панайотов (36.Веселінські84), 9.Ілієв (86.Іса, 16).
Голи: Вітіньо (18, пас Пасіч), Панайотов (30), Іса (52), Сарапій (54).
Попередження: Гарсія (9), Горін (26), Сваток (57), Бабенко (58), Дічев (81).

Другим суперником дніпрян на зборах у Туреччині став лідер болгарського чемпіонату – «Черно море» з Варни. Як і першу гру на зборах спортклубівці провели двома різними складами по 45 хвилин, при чому вони були практично ідентичні, але віддзеркалились у таймах – спочатку вийшов сплав молоді і легіонерів (тільки на останній межі Кінарейкін замінив Юрчука), а після перерви зіграла вже основа з єдиною заміною – Танчик вийшов замість Горбунова (перший відновився після хвороби, а другий навпаки мав невеликі проблеми зі здоров’ям).

Дніпряни з початком матчу заволоділи м’ячом і дуже непогано їм володіли, хоча і доводилося грати під потужним тиском значно досвідченішого суперника, який і створив у матчі перший гольовий момент, але Пасіч на лінії воріт підстрахував голкіпера і відбив удар Панайотова. Невдовзі вже сам Кінарейкін зреагував на удар Алвеша.

Поступово дніпряни почали все частіше наближатися до воріт суперника, і на 17-й хвилині гострий прохід Пасіча завершився першим кутовим у матчі, після подачі якого атака пішла другою хвилею і знову таки Пасіч знайшов пасом у карному майданчику суперника Вітіньо, котрий вдало пробив у ближній кут, відкривши рахунок у матчі -1:0!

Тим часом болгари посилили тиск, і під час однієї з атак м’яч кілька разі перелітав карний майданчику спортклуібівців, і хоча дніпрянам вдалося відбитися, але тільки ціною пошкодження Горіна, а доки йому надавали допомогу «Черно море» скористалося більшістю, і Панайотов потужним ударом під поперечину завершив простріл партнера з правого флангу – 1:1. Майже одразу болгари створили ще один небезпечний момент, але Кінарейкін виграв ближній бій у суперника, вибивши удар на кутовий.

Вже після пропущеного голу через пошкодження Горіна замінив Адамюк, а ще пізніше попросив заміну і Вітіньо, замість якого вийшов Рубчинський. До перерви рахунок вже не змінився.

А от невдовзі після відновлення гри болгари вийшли вперед – суперники застосували пресинг і провели атаку по центру, вивівши на удар Ісу, котрий скористався власним шансом. Але буквально за дві хвилини дніпряни відігралися – Славков не зумів впоратися з прямим потужним ударом Сарапія зі штрафного -2:2!

Після цього гра пішла на зустрічних курсах. У дніпрян запам’ятався момент, коли Бабенко кидав у прорив Гуцуляка, але Олексій не тільки не переграв воротаря, а і на думку лайнсмена трохи заліз у офсайд. Суперники відповіли ударом здалеку Панайотова, котрий намагався перекинути голкіпера, але перекинув і ворота, а в іншому випадку Волинець спокійно зреагував на удар зі штрафного Фернендеша у ближній кут. Натомість захисники болгарського клубу зуміли впоратися із гострим прострілом Філіппова, після чого Гуцуляк пробив з кута карного майданчика повз цілі. В іншому епізоді Мірошніченко увірвався в карний майданчик з лівого флангу але його пас на 11-метрову позначку не знайшов партнера.

В цілому останні 15 хвилин матчу пройшли за відчутної переваги спортклубівців, але дотиснути суперника дніпрянам не вдалося і гра так і закінчилася внічию 2:2.