Півзахисник СК «Дніпро-1» Олександр Піхальонок відповів на запитання клубної пресслужби після переможного гостьового матчу проти «Оболоні»:

– Олександре, нарешті команда здобула довгоочікувану перемогу. Наскільки вона була важливою для вас?

– Сьогодні дуже важливо було здобути три очки. Гра була тяжка, але ми були готові саме до такої гри і дуже задоволені, що зуміли перемогти. Повторюся, що для нас це дуже важливі три очки.

– У попередньому турі фахівці відзначали гру «Оболоні». Перемога говорить про те, що вдалося добре підготуватися?

– Так, підготувалися добре. Ми сьогодні відійшли і не пресингували, адже знали, що суперник дуже добре грає довгими передачами, здійснює багато підбирань, після чого одразу робить або подачу, або б’є по воротах. З «Чорноморцем» вони завдали більше 20 ударів.  Тому ми ретельно готувалися до цієї гри.

– Наприкінці матчу був суперечливий момент. У суперника була рука у карному майданчику після твого удару?

– Здається, що там м’яч влучив у руку, але мені не дуже добре було видно, адже я завдавав удар, і коли підняв очі, то бачив, як м’яч вже відскочив від гравця. Проте хлопці кажуть, що рука була.

– У команді тривають дискваліфікації, при чому гравців центру поля – сьогодні пропускав матч Бабенко, а у наступному не зіграє Рубчинський. Наскільки це додає дискомфорту у грі?  

– Кожен гравець для нас важливий, але краще по одному пропускати ігри, ніж коли три-чотири гравці пропустять одночасно (посміхається).

– До наступного матчу вже не так і далеко. Які думки перед грою з «Рухом»?

– Треба перемагати у кожному матчі. У нас завтра буде вихідний, а післязавтра вже почнемо готуватися безпосередньо до матчу проти «Руха».