Півзахисник спортклубівців Олександр Сніжко відповів на запитання журналістів на традиційному відкритому тренуванні команди:

– Олександре, у дніпрян продовжується серія поразок. Чим ти їх можеш пояснити?

– Це можна пов’язати із поганою нашою грою. Хоча у цій серії були і рівні матчі, коли ми не поступалися супернику за грою, як, наприклад, із тим же «Маріуполем». Також «Інгульцю» ми не повинні були програвати, проте так склалося. Ну, а в першу чергу поразки пов’язані з поганою нашою грою біля власних воріт.

– Попереду матч проти «Зорі». Що скажеш про цю зустріч?

– Луганчани – сильна команда, проти якої важко будь-якому супернику. У першому колі ми грали проти них другим номером, і нам дуже важко було тоді захищатися. Нічия у тому матчі для нас стала дуже хорошим результатом, особливо, якщо подивитися на нашу теперішню серію поразок. Звичайно, у неділю ми будемо намагатися грати на перемогу, але, якщо буде у цій грі і нічия, то не думаю, що це для нашої команди буде негативним результатом.

– Яка обстановка зараз у команді? Говорили всередині колективу, як виходити із ситуації, до якої ви потрапили?

– Так, вже обговорювали. Багато невпевненості в діях на полі, тому ми і припускаємося нетипових для нас помилок. Тут нам допоможе тільки перемога і впевнена гра. Це надасть нам психологічної впевненісті, яка відбиватиметься на наступних матчах.

Пресслужба СК «Дніпро-1»