Підсумки першого спарингу на зимових зборах підвів форвард СК «Дніпро-1» Олександр Філіпов:

– Помітно, що «Штурм» дуже гарна команда – молода і мобільна. Також відчутно і те, що вони вже готові до свого чемпіонату, адже більше часу провели на зборах і знаходиться на фінішній прямій. Ми ж тільки почали наші збори, тому знаходимося на різних полюсах підготовки, тим більше, що ми граємо під навантаженнями. Збори є збори, і ми розуміємо, що все це треба робити. Сьогодні ми зіграли по 45 хвилин, отримали знову таки навантаження. Щось виходило, щось ні, але вважаю, що з кожним контрольним матчем ми будемо набирати кондиції і підходити до більш оптимальної форми.

-Наскільки важко було витримати 45 хвилин досить інтенсивної гри?

– У порівнянні з тим, що постійно граємо по 90 хвилини, а сьогодні провели тайм, то отримали непогане навантаження. Але ж усі повинні розуміти, що ми не грали півтора місяці з останнього матчу у чемпіонаті, тому потрібно було трішки налагодити зв’язки, знову відчути один одного. Думаю, що все це піде нам на користь.

– Як взагалі триває робота на зборі?

– З ранку у нас важка робота на піску, можливо, вона на всім подобається. Там виконуємо різні вправи: біг, естафети, але ми усі професіонали і розуміємо, що все це потрібно робити, щоб у кращій формі підійти до другого етапу чемпіонату. А вже у вечорі ми працюємо на стадіоні, де хороше поле, тому умови у нас гарні для всього.