Після переможного матчу у Львові клубна пресслужба поспілкувалася із постійним вболівальником СК “Дніпро-1” Павлом Закіпним:

– Павло, багато вболівальників цікавляться, хто ж цей фанат СК «Дніпро-1», який їздить за командою на кожен матч?

– Насправді, нас декілька людей. Ми починали вболівати за команду ще до того, як вона стала професійною. Починалося все з аматорського рівня, коли ми їздили у Київ на «Кубок Захисника», а сам клуб був громадським об’єднанням «Дніпро-1». Так що, цю команду ми самі колись створювали. Ну а коли ФК «Дніпро», на жаль, понизився у класі, а наша команда вийшла на професійний рівень, то ми продовжили вболівати за СК «Дніпро-1». Надіюся, що наш клуб зуміє повторити досягнення ФК «Дніпро» на міжнародному рівні, і колись вийде у фінал Ліги Європи.

– Тобто, для тебе СК «Дніпро-1» починався ще з полкової команди?

– Це дійсно так. Ну а звідки у неї така назва? Назва «Дніпро-1» – це полк «Дніпро-1». Спочатку був батальйон «Дніпро-1», потім полк «Дніпро-1», який створювали і ми, і обласна держадміністрація. І як були у нас хлопці на нулях – це Красногорівка, Мар’`їнка, то так і є. Кожен місяць ми обов’язково туди їздимо.

– Ти вважаєш себе фанатом, або просто вболівальником?

– Я більше вболівальник, адже фани – це трошки інше, оскільки мені важкувато було б бути активним фанатом.  Тож, я просто вболівальник «Дніпро-1».

– Знаю, що дістається від фанів інших команд.

– На жаль, таке буває. Люди не сприймають поки що нашу команду, але, думаю, що з часом буде порозуміння.

– Хлопці – футболісти дякують?

– Ну, футболісти, звичайно, вже знають, дякують. І в кінці матчів, і коли у нас була смуга чорна, і команда програвала, вони завжди дякували за підтримку.

– Зараз все добре після Львову?

– Так. Сподіваємося, що це у нас початок іншої смуги, як у зебри – після чорної завжди біла. Нехай зараз буде мінімум п’ять-шість перемог поспіль.

Пресслужба СК «Дніпро-1»