Чемпіонат U-19. 19-й тур. 20 березня. 11:00. Чернігів. «Чернігів-Арена». 50 глядачів. 2 градуси.

«Десна» — СК «Дніпро-1» – 2:0 (1:0)

Арбітр – Олексій Бородавка (Київ). Асистенти арбітра – Євген Слюсар (Київ), Павло Якименко (Київська область).

Четвертий арбітр – Ігор Сташук (Чернігів)

Спостерігач арбітражу – Сергій Скрипак (Київська обл.)

«Десна»: Коломієць, Зубашівський, Школьний, Литвиненко, Пискун (Фетісов, 79), Панько (Писанка, 74), Безгубченко, Скачок (Посмашний, 88), Запека, Баклан (Рутян, 71), Макаренко

Запасні: Руденок, Гавриленко

Головний тренер: Олександр Дацюк

СК «Дніпро-1»: Кінарейкін, Бойко, Головацький, Стельмащук, Кононов (Чалий, 46), Матюшенко, Лебедєв, Волинець (Янюк, 66), Кобельчук (Кравченко, 28), Бутіч (Свистун, 46), Копил (Мисляй, 66)

Запасні: Хома, Гудов, Файдор

Головний тренер: Віктор Біцюра

Голи: Панько (23), Писанка (90)

Попередження: Бутіч (14), Матюшенко (22), Головацький (34), Стельмащук (34), Чалий (50), Баклан (51), Литвиненко (81)

Вилучення: Стельмащук (83, друге попередження), Головацький (85, друге попередження)

У Чернігові спортклубівські юніори небезпідставно розраховували перервати серію з поразок. Але події на полі «Чернігів-Арени» склалися не на користь підопічних Віктора Біцюри. Гості дуже кволо провели перший тайм, протягом якого не створили абсолютно жодних загроз воротам «Десни». Чернігівські футболісти також не відзначалися змістовною грою, але зуміли вичавити максимум – на 23-й хвилині Панько завдав напрочуд влучного удару зі штрафного. М’яч, слизнувши по стійці, влетів у сітку.

Забивши, чернігівці сконцентрувалися на обороні. І витримували вони її достатньо організовано. Лише у другому таймі «Дніпро-1» почав по-справжньому тиснути, але все одно зі створенням гостроти були проблеми. Перший шанс на 62-й хвилині виглядав як подача Свистуна з правого флангу і невдала спроба пробити головою Кравченка. А за три хвилини біля воріт «Десни» виникла справжня пожежа: Свистун з декількох метрів влучив у голкіпера, заблоковано було й добивання Копила.

На жаль, більше подібних моментів наша команда не мала. А опинившись наприкінці матчу вдев’ятьох після вилучень обох центральних захисників, спортклубівці пропустили вдруге після контратаки. Писанка, змістившись з правого флангу до штрафного, пробив низом у дальній кут. Для «Десни» ця перемога стала першою у сезоні, а «Дніпро-1» програв вчетверте поспіль.