СК «Дніпро-1»  U-19 – «Скорук» – 1:2 (0:1)

20 лютого. Придніпровськ. Контрольний матч.

СК «Дніпро-1»: Архіпчук (Кінарейкін, 60), Бойко, Стельмащук (Соломон, 75), Головацький, Чалий (Гудов, 64), Матвєєв, Бутіч (Плотко, 64), Копил (Кілик, 60, Мисляй, 78), Мисляй (Матюшенко, 46), Свистун (Янюк, 46), Кобельчук (Кравченко, 60)

Гол: Коломієць (14), Щербина (61), Кілик (63)

Як і дублери, паузу в чемпіонаті спортклубівські юніори заповнили контрольним матчем. Суперником став «Скорук». Попри аматорський статус, команда є дуже міцною і планує заявлятися наступного сезону до другої ліги. І розпочала вона матч дуже активно, результатом чого став гол на 14-й хвилині: Архіпчук відбив перший удар, але добиванню вже ніхто завадити не зміг.

Спорклубівці у дебюті теж не відсиджувалися в обороні, атакували і загрожували чужим воротам, але програвали багато боротьби. Через це гості заволоділи перевагою, підтримуючи непоганий темп і здійснюючи відчутний тиск.

Після перерви «Скорук» продовжував тримати гру під контролем за рахунок фізичної переваги і не підпускав наших молодих гравців до власних воріт. Другий гол гості забили прямим ударом зі штрафного, а у відповідь наша команда використала чи не єдиний шанс забити. Бутіч виконав класну подачу з лівого флангу, і Кілик головою з близької відстані переправив м’яч у сітку.

Підопічні Віктора Біцюри до останнього намагалися щось змінити у матчі. На 84-й хвилині міг зрівняти рахунок Плотко, але, опинившись перед воротарем, влучив саме у нього. Потім голкіпер «Скорука» заблокував удар впритул Матвєєва. І попри непогано проведені господарями останні хвилини рахунок залишився без змін.