Сезон крокує, але продаж абонементів на домашні матчі СК «Дніпро-1» триває. Більше того, абонементи стали дешевше! Тепер на матчі, що залишилися, їхня вартість становить (а у цьому сезоні нас чекає ще 14 домашніх ігор УПЛ плюс матчі Кубка України):

— у ресторан (базова ціна 400*14 = 5600 грн.), а фактична ціна (за вирахуванням матчів першого та третього турів, яки вже відбулися): 4500 грн.,
— перша категорія (100*14 = 1450 грн.): 1350 грн.,
— друга категорія (75*14 = 1050 грн.): 900 грн.,
— третя категорія (50*14 = 700 грн.): 650 грн.

Дітям до шести років доступ на стадіон безкоштовний, але без надання місця.

Дітям до шести років доступ на стадіон безкоштовний, але без надання місця.

Переваги абонементів:

— суттєва економія коштів — ви купуєте квитки, які входять в абонемент, зі значною знижкою, незалежно від статусу матчу. Також нагадуємо, що ціна квитка на топові матчі (проти Шахтаря, Динамо, Зорі та ін.) буде вища за базову;

— власник абонементу має постійне місце на усіх домашніх матчах СК «Дніпро-1» у Чемпіонаті України 2019-2020 і Кубку України.

Як придбати

Абонемент можна придбати на офіційному сайті СК «Дніпро-1», натиснувши на червону кнопку «КВИТКИ» в меню. Після процедури сплати за допомогою банківської картки, ви отримаєте на електронну пошту, яку ви зазначили під час придбання, лист-підтвердження, в якому буде доданий документ зі спеціальним штрих-кодом.

Цей документ не має необхідності роздруковувати та/або обмінювати на пластикову картку. Маючи документ зі штрих-кодом на вашому смартфоні, ви вже можете відвідувати домашні матчі «Дніпра-1» на Дніпро-Арені. Але, за бажанням, обмін можна зробити у день матчу 5-го туру УПЛ у касі стадіону Дніпро-Арена, де власникам абонементів буде відведено окреме вікно (у правій вежі центрального входу, там де відділення ПриватБанку). Каси працюють з 22-го серпня щоденно з 10:00 до 18:00.

Увага! Для власників минулорічних абонементів існує програма лояльності. Цього року вони отримують знижку 5% від фактичної ціни, а наступного року — 10% на покупку сезонного абонемента. Отримати знижку за програмою лояльності можливо, якщо ви купите абонемент на сезон 2019-2020 особисто у касі стадіону Дніпро-Арена та за наявності минулорічного абонементу.

Якщо у вас є питання щодо придбання абонементів, Ви можете задати їх по телефону: +380 (68) 428 84 75.

Як потрапити на стадіон за абонементом:

Вхід на стадіон для власників абонементу можливий з будь-якого входу. Бажано потрапити на стадіон не пізніше ніж за півгодини до початку матчу. На вході необхідно будь-яким способом показати штрих-код стюарду або просканувати його власноруч за допомогою турнікету. Після сканування коду вас пропустять на стадіон. Вам залишиться тільки зайняти місце, яке вказано на вашому документі і вболівати за улюблену команду.

СК «Дніпро-1» запустив в роботу 12 напівростових турнікетів, які спростять вам доступ до стадіону. Турнікети встановлені на центральному вході і вході з боку вулиці Воскресенської.

І пам’ятайте: гроші приходять і зникають, а емоції від перемог улюбленої команди є безцінними!

Ласкаво просимо на «Дніпро-Арену»!