На чергове тренування «Дніпра-1» в рамках збору у Туреччині завітав головний тренер збірної України Сергій Ребров. Як відомо, він нині перебуває у місці підготовки більшості українських клубів УПЛ, аби наочно побачити стан гравців збірної та поспілкуватися з клубними тренерами. Менше ніж за два місяці його підопічні мають провести стикові матчі за вихід на Євро-2024.

Сергій Ребров привітав спортклубівців з вдалим виступом у першому колі чемпіонату та побажав успіхів навесні. Він доволі довго спілкувався з головним тренером нашої команди Юрієм Максимовим, після чого піднявся на трибуну, звідки й спостерігав за тренуванням.

Заняття, яке вирішили зробити єдиним у понеділок, тривало майже дві години. Було воно суто ігровим, але інтенсивним. Квадрати, гра на четверо маленьких воріт, ударна серія і гра повними складами між штрафними майданчиками – так можна коротко перелічити наповнення тренування. Матчеву частину його знову грали з певними завданнями, та ще й з нейтральним гравцем. І втретє поспіль внутрішній міжсобойчик завершився внічию. У першому таймі команду у малинових манішках вперед вивели Маркос Андре та Даніель Ківінда, але після перерви «зелені» відігралися завдяки голам Олександра Філіппова та Володимира Танчика.

Сьогодні у нашої команди ще заплановані медичні процедури, а завтра відбудеться контрольний матч проти лідера чемпіонату Болгарії «Черно море». Початок гри о 16 годині за київським часом. Пряма трансляція запланована на нашому сайті.