У неділю, 13 жовтня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть контрольний матч проти футбольного клубу «Олександрія». Поєдинок пройде на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 14 годині. Матч буде закритим для глядачів (допускаються лише представники ЗМІ), а переглянути зустріч можна буде в прямому ефірі по трансляції на нашому сайті.
ФК «Олександрія» є одним з провідних вітчизняних клубів останніх років. У минулому сезоні команда стала бронзовим призером УПЛ і отримала право грати в груповому раунді Ліги Європи, де гідно протистояла у гостях німецькому «Вольфсбургу» (1:3), а також зіграла унічию на «Львів-Арені» з бельгійським «Гентом» (1:1).
У поточному чемпіонаті «Олександрія» займає четверте місце (6 перемог, 1 нічия, 3 поразки, за загальної різниці м’ячів 14-12), з відставанням лише в одне очко від другого місця. Відстань від олександрійців у дніпрян, які розташувалися на сьомі сходинці, складає вісім очок.
Упродовж останніх кількох місяців ця зустріч вже стане третьою між командами. Дві попередні проходили на олександрійському стадіоні «Ніка», і тепер вперше команди зійдуться у Дніпрі. Спочатку був контрольний матч, в якому господарі перемогли 2:1 (Шастал,48, Задерака,55 – Коркішко, 64, з пенальті), а 14 вересня клуби провели перший офіційний матч на рівні Прем’єр–ліги і там знову успіх був на боці господарі, які перемогли 2:0 (Довгий,54, Сітало,77).

Пресслужба СК «Дніпро-1»