Олександр Поклонський, головний тренер СК «Дніпро-1» U-21

– По сьогоднішнім матчам ми бачимо серйозний прогрес у грі команди.

– Я навіть боюся  тепер щось наврочити. По грі все дуже непогано виглядало. Навіть не дивлячись на те, у якому стані зараз «Авангард», але це хороша команда, яка входить до лідируючої вісімки Першої ліги. Було добре бачити, що хлопці бажали закінчити цей збір перемогою, а нам їх останнім часом не вистачало, навіть якийсь комплекс з’явився. Надіюся, що до чемпіонату команді підійде з такою ж грою і настроєм.

– Як тепер команда буде готуватися до свого першого офіційного матчу у 2020 році?

– Тепер ми переходимо на тижневий цикл. Зараз у хлопців буде два дні відпочинку, після чого ми вже почнемо безпосередньо готуватися до першого гостьового матчу проти «Карпат».

– Як взагалі оціните фізичний стан команди?

– Ми в цілому змінили план підготовки. Вважаю, що до старту чемпіонату ми вже будемо повність готовими.

 

Олександр Косевич, головний тренер ФК «Авангард»

– Сьогоднішні спаринги були для нас планові. Велика подяка керівництву і тренерському штабу дніпрян за їх організацію. Матчі стали для нас інформативними, адже хлопці зараз грають на тлі навантажень, тому вони зараз у не найкращих кондиціях. Але власну інформацію для роздумів ми отримали, плюс у нас сьогодні було багато гравців на оглядах. Головне, щоб ті хлопці, які зараз з нами вже підписали контракти, на цьому не зупинилися, а продовжували працювати. А сьогоднішні матчі показали, що молодість і швидкість ще ніхто не скасовував. Швидкість – це запорука успіху. Нам є над чим працювати, і ще раз дякуємо дніпрянам за ці матчі.

– Як вам дніпровська молодь?

– Я сьогодні Олександру Поклонському сказав, що раніше у нього в команді було більше хаосу, а зараз ми бачимо, як вони грають колективно. Мені це дуже сподобалося. Особливо те, що було у другій грі.

 

 Данило Крилов, форвард СК «Дніпро-1» –U-21 (у матчі з «Авангардом» оформив дубль і зробив результативну передачу)

– У першу чергу хочу відзначити своїх партнерів по команді. Вони мені робили такі передачі, що залишалося тільки голи забивати. Так що в цілому цей матч для мене, звичайно, викликає тільки позитивні емоції.

– Сьогодні ти не тільки забивав, а і віддавав.

– Можна сказати, що пощастило. Я опинився у потрібному місці, а потім знайшов пасом Сидоренка, який тепер вже забив три голи на цих зборах.

– Але був ще момент, коли ти міг оформити хет-трик, але з кількох метрів пробив у поперечину.

– Не хочеться згадувати той момент. Ногу не так поставив і м’яч пішов вище, ніж потрібно було. Тут треба було звертатися до Миколайовича (Володимира Багмута  – прим.авт.), адже він нам завжди каже, що треба голеностоп укріплювати.

– Як в цілому команда готова до відновлення сезону?

–  Вважаю, що цей матч багато що показав, адже суперник був з Першої ліги і достатньо сильний. Як бачите, ми переграли цю команду і надіюся, що ми повністю готові до сезону.

Пресслужба СК «Дніпро-1»