ФК «Маріуполь» — СК «Дніпро-1» – 1:1 (1:0)

Чемпіонат U-19. 9 тур. 18 жовтня. 15:00. Маріуполь. Спорткомплекс «Іллічівець».

Головний суддя: Дмитро Ільченко (Бердянськ)

Судді на лінії: Максим Васильченко (Слов’янськ), Дмитро Каморніков (Донецька область)

Четвертий арбітр: Віктор Бондаренко (Маріуполь)

Спостерігач арбітражу: Олександр Іванов (Слов’янськ)

«Маріуполь»: Зборщик, К.Романюк (Левянков, 46), Маслов, Царюк – к, Поталов, Кошкош, Головін (Щербак, 46), Плакса, Пелипак (Дмитрієв, 46), Козицький, Трофимюк (Смоляк, 66)

Запасні: Зеленюк, Михайленко, Алізаде

Головний тренер: Сергій Грибанов

«Дніпро-1»: Зновенко, Езеагбонарі (Кілик, 64), Жінчин, Матвеєв, Швиденко (Савченко, 88), Копил – к, Віговський, Лебедєв, Бутіч (Гора, 46), Маловічко (Гаврилюк, 75), Полонський (Кобельчук, 46)

Запасні: Веклич, Стельмащук

Головний тренер: Віктор Біцюра

Голи: Козицький (8), Гора (74)

Попередження: Головін (42), Копил (53), Плакса (82), Дмитрієв (87), Матвеєв (90), Віговський (90+3)

За календарем так співпало, що напередодні матчів молодіжної першості та Прем’єр-ліги до Маріуполя завітала і команда «Дніпра-1» U-19. Таким чином, цей вік-енд повністю проходить під знаком протистояння цих двох клубів.

У першому таймі юніорського двобою ініціатива переходила від однієї команди до іншої, але більше ігрового часу наші футболісти провели, все ж таки граючи другим номером. Господарі більше контролювали м’яч, а спортклубівці намагалися вибігати у контратаки.

«Маріуполь» зумів відкрити рахунок не без долі везіння вже у дебюті. При подачі з флангу м’яч елементарно звалився з ноги Козицького, і як не намагався Зновенко його дістати, той влетів у сітку у нього за спиною.

Програючи, дніпряни ще у першому таймі створили дві-три непогані нагоди, аби відігратися. Але ані Полонський, ані Маловичко не зуміли їх використати.

У другому таймі вже «Дніпро-1» заволодів територіальною перевагою та контролював гру. Раз-по-раз наші гравці виходили на ударні позиції, у тому числі виходили наодинці на голкіпера суперника, але ніяк не могли забити. Врешті-решт бажаного вдалося досягнути після того, як Гора, отримавши передачу з глибини, використав вихід сам-на-сам. Поклавши воротаря, він вразив ворота.

За нічийного рахунку вже й «Маріуполь» почав створювати гольові моменти. Одного разу м’яч навіть влучив у поперечину дніпровських воріт, але рахунок залишився незмінним.

У суботу, 19 жовтня, на цьому ж полі манежу зіграють молодіжні склади «Маріуполя» та «Дніпра-1». Початок матчу о 17 годині, і ми запропонуємо вашій увазі його пряму трансляцію.