Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 10-го туру УПЛ. Поєдинок між ПФК «Львів» і СК «Дніпро-1», який відбудеться у суботу, 2 жовтня на тернопільському міському стадіоні і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького. Цікаво, що саме він працював на матчі цих же команд у Тернополі, який закінчився супервольовою звитягою дніпрян 3:2.

Загалом раніше Копієвський вже сім разів обслуговував матчі за участю СК «Дніпро-1»: у чотирьох спортклубівці здобули перемоги, двічі поступилися і одного разу було зафіксовано нічию. Ось всі поєдинки: Кубок України – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Дніпро-1» 3:5,  УПЛ – «Десна» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Львів» 3:2, «Дніпро-1» – «Колос» (Ковалівка) 0:2, «Зоря» (Луганськ) – «Дніпро-1» 3:1, «Ворскла» (Полтава) – «Дніпро-1» 0:1, «Чорноморець» (Одеса) – «Дніпро-1» 0:3. У цих матчах рефері показав дніпрянам 16 жовтих карток, суперника -15, по одному разу вилучав гравців з поля, призначив один пенальті на користь спортклубівці (його не було реалізовано), і три 11-метрових били суперники (реалізували два).

На лінії йому допомагатимуть Олександр Беркут з Сум і киянин Максим Чос. Четвертий арбітр – Геннадій Серпутько з Одеси.  Спостерігач арбітражу – Юрій Власенко з Києва.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Микола Балакін з Київської області, асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук з Києва.