Як і напередодні «Дніпро-1» провів на зборі два тренування. Перше складалося із заняття у тренажерній залі готелю та роботи на піску. В тренажерці футболісти обійшли десяток станцій, розвиваючи силу м’язів, а на піску, окрім рівномірного бігу, виконали нову порцію вправ на вибуховість.

Окремо слід сказати про воротарів, які, пробігши трохи для розминки, працювали за власною програмою з Миколою Медіним. Їхній наставник проявив неабияку фантазію у створенні вправ. Голкіпери і стрибали, і перекидалися, і крутили колеса – все це з різними ускладненнями та варіаціями.

Ввечері ж команда вирушила на вже знайоме поле стадіону Titanic Mardan, де відбулося ігрове тренування. Розминка була з елементами змагання, які так полюбляють футболісти, аби відчути адреналін суперництва. Потім були вправи на тримання та відбір м’яча і невеличкий турнір трьох команд. Матчі чергували з біговою роботою, а в неофіційній турнірній таблиці команда “рожевих” (Сарапій, Кравець, Мірошніченко, Танчик, Бабенко, Рубчинський, Філіппов) за різницею м’ячів випередила “синіх”.