«Оболонь» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 19-й тур. Буча. НТБ «Оболонь». 2 березня. 12:00

Арбітр — Кирило Фурманенко (Харків), асистенти арбітра — Андрій Боднарчук (Львів), Віталій Глуханик (Івано-Франківськ). Четвертий арбітр — Артем Тищенко (Слов’янськ)

Спостерігач арбітражу: Дмитро Кутаков (Київська область)

Як і основний склад, юнаки «Дніпра-1» в домашньому матчі проти «Миная» неочікувано втратили очки. Утім, об’єктивним підґрунтям невдачі тижневої давнини є суттєве оновлення молоді та низка травм.

На перший весняний виїзд підопічні Імада Ашура вирушають до Бучі, де своїх суперників приймають юнаки «Оболоні». Кияни є сусідами «Миная» за нижньою частиною турнірної таблиці (команди мають навіть однакову кількість очок) та мають за спиною 5-матчеву безвиграшну серію, тож, з огляду на це можна було б вважати фаворитом зустрічі нашу команду. Але зважаючи на вищевикладені обставини і неминучу хворобу зростання 17-ти і навіть 16-річних гравців, які почали виходити у складі «Дніпра-1», все вже не виглядає так однозначно…

Нагадаємо, що в першому колі наша команда здобула перемогу 2:0. Дублем тоді відзначився Ілля Баденко, який наразі перебуває вже в обоймі основного складу спортклубівців. Відзначимо, що задачу господарів взяти реванш ускладнює дискваліфікація захисника Євгена Даніленка (він отримав у матчі з «Чорноморцем» вже друге вилучення у сезоні) та форварда Олександра Козлова.