СК «Дніпро-1» – «Рух»

Чемпіонат юнацьких команд. 20-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 7 березня. 12:00

Арбітр — Іван Сухенко (Кременчук), асистенти арбітра — Олександр Брикун (Харків), Михайло Закусило (Київська область). Четвертий арбітр — Андрій Зайцев (Донецька область)

Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Слов’янськ)

Після двох нічиїх з командами з нижньої частини таблиці юнаки «Дніпра-1» прийматимуть дуже складного суперника. «Рух», який є чинним чемпіоном U-19, дуже непогано провів першу частину поточної першості і разом зі спортклубівцями входили до щільної групи лідерів. Щоправда, цей рік львів’яни розпочали з двох поразок (загалом серія програшів триває вже три матчі) і трохи відстали від трійки лідерів. Вочевидь, на результатах відбивається зміна поколінь, що відбувається у рухівських юнаків.

«Рух» є одним з трьох кривдників «Дніпра-1» у поточному чемпіонаті. У першому колі за непоганої гри підопічні Імада Ашура поступилися на виїзді 2:3,відігравшись з 0:2 та пропустивши вирішальний гол на останній хвилині.

Загалом у протистоянні клубів на юнацькому рівні перевага на боку наших суперників: 4 перемоги та 1 нічия за різниці голів 7:16.

Пряма трансляція матчу чемпіонату U-19 СК «Дніпро-1» – «Рух» запланована на нашому сайті.