У п’ятницю, 8 листопада, відбудеться матч 14-го туру молодіжної першості УПЛ, в якому футболісти СК «Дніпро-1» у гостях зіграють з чернігівською «Десною». Гра відбудеться на «Чернігів-Арені» і розпочнеться о 13;30. На нашому сайті запланована традиційна пряма трансляція матчу.

Молодіжна команда дніпрян продовжила невдалий виступ у чемпіонаті U-21. Після перемоги у першій своїй грі спортклубівці не можуть переграти суперників вже протягом десяти матчів (три нічиї і сім поразок), в наслідок чого команда зараз перебуває на останньому, одинадцятому місці, відстаючи на одне очко від ковалівського «Колосу» і на три від ФК «Маріуполь».

У свою чергу резервісти «Десни» займають восьме місце в чемпіонаті, набравши 12 очок (три перемоги, три нічиї і шість поразок, за різниці м’ячів 17-24). Команда після вдалого відрізку на старті першості, за останні вісім матчі перемогли лише одного разу, при двох нічиї і п’яти поразках.

Матч першого кола «Дніпро-1» – «Десна» у Новомосковську запам’ятався великою ігровою перевагою спортклубівців, які створили багато гольових моментів (навіть не забили пенальті), а от чернігівці, у свою чергу, власні шанси використовували добре, і зуміли перемогти 3:0, хоча підсумковий рахунок зовсім не відповідає тому, що відбувалося на полі.

Через дискваліфікацію у дніпрян в завтрашньому матчі не зіграє Микита Нечистенко, а у складі чернігівців поєдинок пропустить Олександр Шарило.

 

Чемпіонат U-21. 14 тур.
8 листопада. 13;30. Чернігів. «Чернігів-Арена».
«Десна» (Чернігів) – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Денис Шурман (Вишневе, Київської області)
Судді на лінії: Денис Марченко, Руслан Єрмоленко (обидва з Чернігова).
Четвертий арбітр: Павло Децюк (Чернігів)
Спостерігач арбітражу: Юрій Власенко (Київ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»