Чемпіонат U-21. 8 тур.
30 жовтня, 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»
СК «Дніпро-1» – «Динамо» (Київ)

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)

Асистенти арбітра: Денис Романов (Дніпро), Денис Сердюк (Полтава)

Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)

Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)

На відміну від головних команд, місце зустрічей молодіжного та юніорського складів «Дніпра-1» та «Динамо» залишилося незмінним – тренувальна база у Придніпровську. Наша команда, яка несподівано витратила у Львові багато нервових клітин на перемогу над однойменним клубом, має пройти серйозне випробування. У гості завітає лідер – динамівці зазнали у 7 турах лише однієї поразки (сенсацію створив «Рух», вигравши 3:1), мають найрезультативнішу атаку та найнадійнішу оборону. Цікаво, що всі 5 голів кияни пропустили в двох останніх турах – до цього їхні ворота залишались недоторканими.

В минулому сезоні «Динамо» на момент припинення чемпіонату посідало друге місце, відстаючи на два очки від «Шахтаря». «Дніпро-1» зазнав від динамівської молодіжки двох поразок з великим рахунком.

Дискваліфікованих у складах обох команд немає. У завтрашньому матчі головний тренер спортклубівців Олександр Поклонський, як і раніше, не може розраховувати на форварда Владислава Митченка та захисника Олексія Хижняка, які відновлюються після травм. Натомість до тренувань повернулися Максим Тяпкін та Тарас Горілий.

Матч молодіжних складів СК «Дніпро-1» та «Динамо» у прямому ефірі транслюватиме наш сайт. Початок трансляції об 11:50.