У четвер, 19 вересня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч 8-го туру чемпіонату U-21 національної Прем’єр-ліги, в якому підопічні Олександра Поклонського прийматимуть львівські «Карпати». Поєдинок відбудеться на клубній базі в Придніпровську і розпочнеться о 16 годині. Пряму відеотрансляцію матчу ви зможете подивитися на нашому сайті.

Молодіжний склад львівських «Карпат» традиційно показує досить високі результати. У 2017 році леви фінішували на третьому місці, а наступного року були четвертими. Щоправда, у минулому сезоні львів’яни посіли 9 місце в чемпіонаті U-21 (13 перемог, 6 нічиїх, 13 поразок, різниця м’ячів 50-55).

У поточному чемпіонаті дніпряни і львів’яни розташувалися неподалік один від одного в турнірній таблиці: різниця між командами у дві сходинки та два очки на користь «Карпат». Леви почали чемпіонат з двох поразок від «Динамо» і «Шахтаря», після чого здобули дві перемоги («Маріуполь» і «Зоря»), а в останніх двох матчах зіграли унічию з «Десною» та поступилися з великим рахунком на власному полі «Ворсклі». Дніпряни ж після перемоги в першому турі над «Зорею» вже п’ять матчів поспіль не можуть обіграти суперників, загалом забивши в чемпіонаті лише чотири м’ячі (гірший показник тільки у аутсайдера турніру «Маріуполя»).

УПЛ. Чемпіонат U-21. 8 тур.
19 вересня. 16.00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»
СК «Дніпро-1» — «Карпати» (Львів)
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)
Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам`янське)
Спостерігач арбітражу: Володимир П`яних (Донецька область)

Пресслужба СК «Дніпро-1»