Завтра, 3 березня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч 21-го туру чемпіонату U-21. У Щасливому, на «Арсенал-Арені», підопічні Олександра Поклонського зустрінуться із донецьким «Шахтарем». Початок гри о 12 годині. На нашому сайті буде організована традиційна пряма трансляція матчу.

«Шахтар» зараз очолює турнірну таблицю молодіжної першості (14 перемог, 2 нічиї, 2 поразки, м’ячі 39-15), маючи однакову кількість очок з «Динамо», і випереджаючи киян за рахунок особистих зустрічей. Після міжсезоння доннетчани одержали дві перемоги в турнірі, перегравши 1:0 «Десну» і 3:1 «Ворсклу».
У матчі першого кола, в Придніпровську, спортклубівці поступилися гірникам з рахунком 0:4 (Мудрик,9, Приходько,35, Борячук, 62, з пенальті, Холод,90), при цьому перші два голи забили гравці, які свого часу проходили футбольні університети у дніпровській Академії.

Відзначимо, що через дискваліфікації завтрашню гру пропустять спортклубівець Іван Литвиненко, та гравець «Шахтаря», до речі, також вихованець дніпровської Академії – Едвард Кобак.

Чемпіонат U-21. 21 тур.
3 березня. 12:00. Щасливе. «Арсенал-Арена».
«Шахтар» (Донецьк) – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Роман Блавацький (Львів)
Судді на лінії: Максим Чос (Київ), Олександр Дашко (Вишгород, Київської області)
Четвертий арбітр: Ігор Бич (Київ)
Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

Пресслужба СК «Дніпро-1»