Чемпіонат юнацьких команд. 19-й тур. 

2 березня. 12:00. Буча. НТБ «Оболонь». 

«Оболонь» – СК «Дніпро-1» 1:1 (0:1)

Арбітр: Кирило Фурманенко (Харків),

Асистенти арбітра: Андрій Боднарчук (Львів), Віталій Глуханик (Івано-Франківськ).

Четвертий арбітр: Артем Тищенко (Слов’янськ)

Спостерігач арбітражу: Дмитро Кутаков (Київська область)

«Оболонь»: 31.Марченко (кап), 91.Лящук, 66. М.Григоренко, 30.В.Григоренко, 99.Владіміров, 22.Фещенко, 44.Зоренко (69.Кляцький,67), 28.Чорний (27.Коцюбайло,80), 70.Корх (6.Гульцев,71), 77.Куделін (32.Наливайко,80), 90.Лях.  Запасні: 36.Сапожніков, 79.Остапець, 41.Бондаренко, 26.Грабілін.

Головний тренер: Євгеній Лозінський

«Дніпро-1»: 12.Крапивцов (кап), 22.Сайчишин, 3.Гаража, 26.Крайник, 2.Рашківський, 27.Коваленко (21.Чабан,62), 7.Корж (24.Бурда,69), 8. Хан (19.Цимбал,90+3), 11.Гребенюк, 9.Шолупець, 18.Плічко (20.Боднар, 69)  Запасні: 1.Кожушко, 5.Ананченко, 25.Коваль, 17.Піддубний, 6.Чміль, 14.Швець.

Головний тренер: Імад Амур

Голи: Корж (16), Кляцький (87)

Попередження: Сайчишин (5), Рашківський (71), Чабан (82).

На гостьовий поєдинок проти «Оболоні» тренерський штаб дніпровських юніорів провів дві заміни у порівнянні з грою проти «Минаю» і обидві і захисті – замість Чміля і Бурди вийшли Сайчишин і Крайник, при цьому Коваленко зайняв звичну позицію в центрі поля, а не в обороні.

Перші хвилини активніше провели господарі, котрі намагалися атакувати лівим флангом, проте дніпряни впевнено витримали цей тиск і стали проводити свої різкі атаки. Пристрілку повів Шолупець, котрий  порвав сітку воріт з зовнішнього боку ударом в ближній кут. Невдовзі знову Шолупець, якому асистував Хан, опинився перед голкіпером, але переграти форварду воротаря не вдалося. Та все ж таки дніпряни зуміли відкрити рахунок ще до середини першого тайму – Коваленко відмінно перевів м’яч з центру на лівий фланг, звідки Гребенюк зробив навіс у воротарський майданчик, де Корж виграв боротьбу і спрямував м’яч у сітку! Цей гол став перший в юнацькому чемпіонаті для 15-річного півзахисника дніпрян!

Спортклубівці продовжували активні дії. Особливо гостро діяв Гребенюк, який знову непогано навішував до карного майданчику суперника, а на 26-й хвилині самотужки вийшов на ударну позиції, проте пробив вище воріт. Запам’ятався і стандарт у виконанні спортклубівців, коли невдало на виході зіграв воротар киян, але його все ж таки підстрахували захисники.

Більшу частину тайму дніпряни повністю контролювали події на полі, але незадовго до перерви пивовари активізувалися, заробивши кілька перспективних стандартів, а найнебезпечніше біля воріт спортклубівців  було на 41 хвилині, коли Крапивцов у дальньому куті парирував удар Ляха на кутовий, за якими, до речі, до перерви спортклубівці мали помітну перевагу (5-2).

Початок другого тайму господарі почали дуже активно, подавши у стартові хвилини чотири кутових і виконавши небезпечний штрафний з кута карного майданчику (впевнено зіграв Крапивцов). Дніпряни відповіли ударом Хана зі штрафного – поруч з дев’яткою, На 61-й хвилині сольний прохід Плічка було зупинене захисниками у карному майданчику, але рефері порушення правил в епізоді не побачив. Невдовзі ще одна спроба пробити зі штрафного була у Хана, але м’яч ліг зверху на сітку воріт. На 76-й хвилині відмінний момент збільшити перевагу не реалізував Гребенюк, котрий з близької відстані пробив у стійку. Невдовзі був момент і у Боднара, який з вигідної позиції пробив повз воріт.

Господарі у першу чергу розраховували на стандарти, яких заробили у цьому матчі достатньо. На 86-й хвилині Крапивцов виграв дуель у Ляха, відбивши мяч на 11-й кутовий суперників, і саме після його подачі «Оболонь» зуміла відновити рівновагу -1:1.

У час, що лишився рахунок більше не змінювався. У підсумку дніпряни завершили другий матч поспіль внічию, в якому вели у рахунку.