«Львів» — СК «Дніпро-1» – 2:0 (1:0)

Чемпіонат U-19. 7 тур. 24 жовтня, 11:00. Львів. Стадіон СКІФ

Арбітр: Іван Мандзюк (Тернопільска обл.)

Асистенти арбітра: Анастасія Волощук (Чернівці), Ірина Чайка (Львівська обл..)

Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів)

Спостерігач арбітражу: Микола Васюта (Рівне)

ПФК «Львів»: Малоїд, Мавдрик, Харко (Зайко, 86), Брама (Михайлів, 83), Мудрий, Копитко (Малецький, 90+3), Величко, Малець (Гураль, 90), Яців, Ювхимець (Бекерський, 73), Боборський

Запасні: Серватяк, Хомюк, Пилипишин

Головний тренер: Олег Колобич

«Дніпро-1»: Веклич, Бойко (Чалий, 54), Головацький, Стельмащук (Файдор, 58), Кобельчук, Матвєєв, Свистун (Мисляй, 67), Копил, Гора, Волинець (Янюк, 80), Кравченко Я. (Кілик, 67)

Запасні: Кінарейкін, Гудов, Попов

Головний тренер: Віктор Біцюра

Голи: Харко (19), Малець (62, пен.)

Юніорська команда «Дніпра-1» через захворювання однолітків з «Десни» пропустила минулий тур. Поновлення чемпіонату вийшло для команди Віктора Біцюри невдалим, причому вирішальне значення мали власні помилки у захисті. Саме вони призвели до пропущених м’ячів у матчі зі «Львовом».

Цікаво, що першими забили спортклубівці – але швидкий гол Копила був скасований через нібито офсайд. А от взяття воріт «Дніпра-1» на 19-й хвилині було визнано легітимним. Відбулося воно занадто вже просто: м’яч було введено у гру ударом від воріт, хтось з господарів зачепив його головою, і Харко вискочив сам на сам із Векличем.

Гра протягом майже всього матчу проходила з перемінним успіхом. На полі точилося багато боротьби, виникало чимало пауз, темп через це був дуже нестабільним. Рясною видалася гра і на попередження для гравців обох команд.

У середині другого тайму львів’яни скористалися ще одним шансом – Малець реалізував пенальті після порушення правил захисниками спортклубівців.

Протягом решти часу наші футболісти, попри всі намагання, створили занадто мало небезпеки біля чужих воріт, аби розраховувати на очки.