Післяматчева пресконференція головного тренера Гірника-Спорт Ігоря Жабченка.

– Справжній кубковий поєдинок, нервовий, насичений подіями, були в нас шанси, як пережити такий складний, але цікавий матч?

– Так, вийшла гарна бойова кубкова гра! Ми грали з представником Премєр Ліги. Гідний суперник, на тлі якого перевірили себе, це був гарний іспит для нашої команди. Вважаю, всім сподобалась ця дуель. Після рахунку 1:3 вирівняти гру, вже за рахунку 3:3 на останніх секундах не реалізувати пенальті. При всьму цьому пройти далі було б, звісно, більш цікавіше для нас, ну так склалося. Так в нас були помилки у захисті, пропускали після стандартів, але досить непогано грали в атаці навіть по такому важкому газону. Поле кажуть рівне для всіх, так воно і є. У гостей звісно майстерності побільше, швидше працюють на полі, але ми практично ні в чому не поступалися Дніпру-1. В нас хороша команда і я впевнений – є майбутнє! Звісно, хотіли пройти далі в Кубку, але наразі тепер всі думки переходять на Чемпіонат.

– Сьогодні Ви перевірили новачків, та напевно не вистачило Батюшина на той останній пенальті?

‌- Так, дали змогу відпочити і Батюшину, і Семеніву. Сезон важкий, вирішили перевірити тих гравців, що до нас приєдналися. Нічого страшного, ротація потрібна, а зважаючи на поле, добре що Батюшин сьогодні не вийшов. Він нам потрібен в наступному матчі з Нивою Тернопіль. Добре що сьогодні глядач прийшов, що можна людям дивитись футбол вживу, сподіваюсь, вболівальникам було цікаво, вони побачили нову команду. Тож запрошую на всі домашні матчі сезону, ми граємо для глядачів, за місто, за клуб