Дворазові тренування та контрольний матч з казахстанським «Жетису» – третина другого збору «Дніпра-1» у Туреччині минула досить швидко. Відкриваючи робочий понеділок, головний тренер Дмитро Михайленко похвалив гравців за добрі дії напередодні у спарингу, закликавши працювати у тому ж дусі.

Обидва тренування сьогодні були ігровими: і вранці, і ввечері футболісти виконували тактичні вправи. Увагу приділяли як захисту, так і атаці. В останньому компоненті акцент робили на швидкісних діях. Завершення атак відпрацьовувалося у різних ігрових ситуаціях, і навіть після аутів.

Родзинкою ранкового заняття стали чергові «веселі старти». Під час естафети гравці змагалися, розділившись на три команди. Потрібно було проносити у парах м’яч різними способами, а потім забити його в маленькі ворота.

Ввечері за традицією була й змагальна частина тренування. «Зелені» грали проти «синіх» на пів поля і перемогли 4:0. Відкрив рахунок Адамюк, дубль зробив Булеца, ще один м’яч забив Вакулко. «Сині» намагалися реабілітуватися у трихвилинному двобої на Кубок, вели у рахунку, але не втримали перевагу – нічия 1:1. А в серії пенальті влучнішими були «зелені».

Приємно відзначити, що вперше у контактній грі взяв участь Андрій Цуріков, який відновлюється після травми. Про постійну роботу у загальній групі ще казати зарано, але це свідчення прогресу у його реабілітації.

Тренувальний процес продовжиться й завтра. А 12 лютого на «Дніпро-1» очікує тривалий ігровий день. Наша команда проведе одразу два спаринги – з китайським «Чаньчунь Ятаєм» та співвітчизниками з «Олександрії».