Головний тренер команди СК «Дніпро-1» U-19 Віктор Біцюра прокоментував матч у Львові:

– Обидві команди сьогодні старанно працювали на поле, дали бій. Проявили бажання та самовідданість. Ми у першому таймі припустилися однієї, так би мовити, напівпомилки, що призвела до взяття воріт. Другий тайм спочатку був більше за суперником, вони були активнішими та створили напівмоменти. В одному з них арбітр призначив 11-метровий. Наприкінці матчу намагалися забити, але сьогодні, напевно, не наш день був. Працюватимемо далі.

– Зі «Львов» у вас щось принципове, адже і вчора в матчі молодіжок був бій?

– Зараз такий футбол, що всі палають бажанням, хочуть себе проявити. Львівські команди здавна відзначалися самовідданістю, тому ми передбачали, що буде така боротьба, що легкої гри тут не буде. Все, чого очікували, було на полі. Єдине, вони зуміли забити.

– Чи відчуваєте, що на вас налаштовуються як на одного з лідерів?

– Після цієї гри ми вже будемо десь у середині таблиці. Спрацьовують інші фактори. Молодь нестабільна, і головна проблема полягає у цьому. Від гри до гри стабільності не вистачає, але ми над цим працюємо. А не вистачає стабільності через брак майстерності. Тому нашим завданням є навчати їх, підказувати, щоб приймали вірні рішення на полі і щоб, за можливістю, був позитивний результат.