Вчора день народження відсвяткував колишній півзахисник збірної України, а нині головний тренер “Дніпра -1” Дмитро Михайленко, з яким поспілкувався кореспондент сайту zbirna.com

— Дмитро Станіславович, наш сайт вітає вас з днем народження!

— Спасибі.

— Яке 13 липня було для вас найбільш пам’ятним?

— Коли вперше зустрів свій день народження за кордоном. Це було з київським Динамо на зборі в Швеції. Для мене це було в дивину. Також завжди приємно зустрічати цей день у колі своєї родини.

— Який самий незвичайний подарунок ви отримували?

— Те, що найшвидше приходить на розум, це коли на моє 42-річчя ФК «Дніпро» під моїм керівництвом виграв першість молодіжних команд. Ми довго йшли до цього успіху. Тоді мені подарували футболку, присвячену цій перемозі з 42-м номером, розписану побажаннями гравців команди. Цей презент зберігається у мене на видному місці (посміхається).

— Вихід «Дніпра-1» в Лігу Європи, став би для вас додатковим подарунком?

— Звичайно. Це був би найкращий подарунок, потрапити в єврокубки з першої спроби. Я вірю у дива, і ми буде робити все для того, щоб добитися цього права.

— Вже думаєте про вашого суперника по плей-офф УПЛ?

— Так, думки про «Колос» починають потроху заволодівати свідомістю.

— Наскільки нинішній склад «Дніпра-1» потрібно підсилити, щоб команда була більш конкурентоспроможною?

— Спасибі керівництву клубу і всім причетним до цього, що ми так швидко розвиваємося. Ще два роки тому «Дніпро-1» виступав у Другій лізі, але амбіції високі і не всі з ними справляються. Склад, з яким ми входили в Прем’єр-лігу був трохи іншим. Побудова команди, не такий простий процес. Звичайно, нам потрібно підсилитися, але зараз я не скажу, на скільки відсотків або позицій. Хоча я точно знаю, що «Дніпро-1» став сильніше із цим складом, у якого є величезний потенціал.

Занадто швидке посилення не завжди говорить про те, що буде швидкий прогрес. Потрібен час. Хоча якщо найближче трансферне вікно принесе нам посилення, це буде здорово. А взагалі ми намагаємося і хочемо прийти до того, щоб міняти в міжсезоння не більше трьох виконавців…

Пресслужба СК «Дніпро-1» за матеріалами  zbirna.com