Набувають визначеності плани на зимову паузу в сезоні у молодших команд “Дніпра-1” – складів U-21 та U-19.

Молодіжка вийде з відпустки вже на початку наступного тижня. 13 та 14 січня гравці пройдуть медичне обстеження, а з 15-го розпочнуть тренування. У планах команди Олександра Поклонського – участь у турнірі Кубок Єдності (суперники та календар будуть відомі пізніше). Що стосується контрольних матчів, то є домовленість про зустріч з молодіжкою “Зорі” (не виключено, що вона відбудеться у рамках саме Кубка Єдності).

Крім того, молодіжний склад “Дніпра-1” зіграє з криворізьким “Гірником” (26 січня) та краматорським “Авангардом” (14 лютого).

Нагадаємо, що чемпіонат молодіжних складів клубів Прем’єр-ліги поновиться 21 лютого. Спортклубівці зіграють на виїзді проти львівських “Карпат”.

Пізніше за інших – 20 січня – збереться після відпустки команда 19-річних спортклубівців. Гравці також перші робочі дні поєднуватимуть тренування з медоглядом. Перший тиждень буде втягуючим, а потім вже розпочнуться справжні збори – з навантаженнями та контрольними матчами.

У якихось турнірах юніори “Дніпра-1” брати участь не планують. Ігрову практику вони отримають у 5-6 спарингах. У них Віктор Біцюра зі своїм штабом має намір переглянути групу вихованців дніпровської академії 2003-2004 років народження.

Нагадаємо, що першість U-19 поновиться 6 березня. Цього дня “Дніпро-1” на виїзді зустрінеться з “Шахтарем”.

Пресслужба СК “Дніпро-1”