Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 15-го туру чемпіонату Прем’єр – ліги.  Зустріч між СК «Дніпро-1» і полтавською «Ворсклою», яка відбудеться у суботу, 23 листопада, на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Юрій Іванов з Маріуполя. Це 33-річний рефері, який працює на матчах УПЛ з 2019 року.

Раніше він тричі обслуговував матчі за участю спортклубівців, і в усіх дніпряни здобували перемоги. У минулому сезоні за його суддівством підопічні Дмитра Михайленка у чемпіонаті Першої ліги у гостях переграли винникивський «Рух» (3:1), а у Кубку країни дома подолали луцьку «Волинь» (2:1), а вже у поточному розіграші УПЛ наша команда перемогла на «Дніпро-Арені» ковалівський «Колос» (2:1). Загалом у цих матчах Юрій Іванов показав 5 жовтих карток дніпрянам, а їх суперникам виніс 11 попереджень, а одного разу показав і червону картку.

На лінії йому допомагатимуть кияни Володимир Коротін і Віталій Скобля. Четвертий арбітр – Олександр Омельченко зі Слов’янська.  Спостерігач арбітражу  – одесит Віталій Годулян.

Делегатом УФА на матчі працюватиме Анатолій Савчук з Луцька.

Пресслужба СК «Дніпро-1»