Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 21-го туру УПЛ. Поєдинок між київським «Динамо» і СК «Дніпро-1», що відбудеться на «Дніпро-Арені» у суботу, 10 квітня, і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Ігор Пасхал з Херсону. Він вже чотири рази обслуговував матчі за участю спортклубівців і кожного разу дніпряни програвали: двічі дома з однаковим рахунком 0:2 «Шахтарю» (у Кубку і чемпіонаті), а у цьому сезоні у гостях «Олександрії»  – 1:4 і «Минаю» – 2:3. В цих матчах він показав 11 жовтих і одну червону картку дніпрянам, їх суперників попереджав 6 разів та призначив два пенальті на користь спортклубівців і один у їх ворота (усі було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть Юрій Корнійко з Миргороду та Володимир Володін з Херсону.  Четвертий арбітр – Юрій  Іванов з Донецької області. Спостерігач арбітражу – Юрій Мосейчук з Чернівців.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми WAR. Головний арбітр ВВА – полтавчанин Андрій Коваленко. Асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області. Спостерігач ВВА – Віктор Дердо з Чорноморська.