Слідом за основним складом до роботи після відпустки стала молодіжна команда СК «Дніпро-1». Дублери також паралельно з першими заняттями проходитимуть медичний огляд.

Напередодні ми повідомляли, що низка футболістів молодіжки долучилася до основного складу. На їхні місця підтягнули представників наступного покоління – гравців з команди U-19. Кращий бомбардир Богдан Гора, капітан юніорів Кирило Матвєєв та яскраві півзахисники Ярослав Бутіч та Сергій Копил пішли на повноцінне підвищення; на перегляді перебувають захисники Артем Файдор, Максим Кобельчук, Максим Стельмащук та хавбек Сергій Маловічко.

Завершуючи тему кадрів, зазначимо, що зараз з молодіжним складом підтримують форму Сергій Кравченко та Максим Лопирьонок, які визначаються щодо продовження кар’єри.

Підготовка молодіжного складу до поновлення сезону пройде у манежі тренувальної бази в Придніпровську. Вона складатиметься з двох майже двотижневих етапів, між якими гравцям нададуть декілька вихідних.

Перший контрольний матч спортклубівські дублери проведуть 20 січня проти криворізького «Кривбасу». 23 січня відбудеться товариське дербі з командою U-19. Також досягнуто домовленість про спаринг 5 лютого із запорізьким «Металургом». Звичайно, що ігрова програма згодом буде розширена.