Чемпіонат U-21. 15 тур.
22 листопада. 13.00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро». Манеж.
СК «Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава) 0:4 (0:2) 
Головний суддя: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Судді на лінії: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)
Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Слов’янськ)
«Дніпро-1»: 1.Зновенко, 3. Сидоренко, 4. Жінчин, 27. Заєць, 44. Хижняк, 11. Соловйов, 77. Ховайко (7. Езеагбанарі, 73), 98. Литвиненко (кап) (14.Митченко,78), 87. Сабатіні (21.Тяпкін,57), 8. Бєляєв, 23. Кузін (25.Волинець,46).
Запасні: 12. Макаровський, 9. Домарацький, 89. Глєбін.
Головний тренер: Олександр Поклонський
«Ворскла»: 71. Каневцев (кап) (51. Солобчук.81), 46. Чуєв (34. Пилипенко,74), 48. Чеснаков (36.Мартиненко,46), 24. Куценко, 27. Биков, 22. Луіс Густаво, 45. Мамро, 47. Білий, 38. Кане (59.Мкомола,59), 43. Черткоєв (16.Мосійчук,64), 45. Галата.
Головний тренер: Віталій Косовський
Голи: Білий (11, з пенальті, 29), Жінчин (49, автогол), Кане (56).
Попередження: Жінчин (10), Білий (23), Мамро (27), Бєляєв (36), Луіс Густаво (88).
Вилучення: Соловйов (24), Жінчин (63, друга жовта картка).

Через різке похолодання матч молодіжних складів «Дніпра-1» і «Ворскли» було перенесено у манеж клубної бази, на штучний газон, що певною мірою відобразилось на діях команд, адже обидві звикли до натурального покриття. У господарів вийшов достатньо звичний склад, окрім однієї позиції – на місце центрального захисника, капітана команди Кирила Зайкова, який пропускав гру через перебір жовтих карток, вийшов Богдан Жінчин, який раніше виступав виключно за команду U-19.
Гості навпаки виставили дуже досвідчений склад. На допомогу з першої команди молодіжці прибули дискваліфіковані в УПЛ Чеснаков і Мартиненко (вони провели по тайму), а також легіонери Густаво і Кане. Цікаво, що очолив команду нещодавній керманич основи Віталій Косовський, який залишився працювати у клубі після відставки у першій команді.
Після досить рівної стартової десятихвилинки гості, фактично під час першої своєї гострої атаки, заробили пенальті, і кращий снайпер полтавчан Білий спокійно вивів «Ворсклу» вперед. Дніпряни намагалися якось змінити ситуацію на полі, але окрім кількох стандартів, які не завершувалися ударами, так нічого і не запропонували супернику. Полтавчани діяли агресивніше і гостріше. На 19-й хвилині рахунок міг подвоїти Кане, але м’яч після його удару з льоту пройшов поруч із ближньою стійкою. А в середині тайму спортклубівці залишились у меншості – Соловйов отримав пряму червону картку за жорсткий фол в середині поля. І невдовзі гості подвоїли перевагу, знову відзначився Білий, якого партнери після комбінації в штрафному майданчику дніпрян вивели на побачення із Зновенком.
Звичайно, що маючи мінус два по голам, і мінус один по кількості гравців меншості, шанси на успіх у дніпрян в цій грі проти значно досвідчених суперників були дуже примарними. На самому початку другого тайму рахунок став великим – Жінчин, перериваючи простріл Кане, зрізав м’яч у власні ворота. Після цього два непоганих шанси збільшити рахунок мав Галата, ну а четвертий м’яч забив Кане, завершивши різку контратаку після обрізки дніпрян на чужий половині поля.
Тільки за рахунку 0:4 дніпряни створили свій перший небезпечний момент, коли Бєляєв продерся у штрафному майданчику суперника. Але то був якийсь миттєвий спалах, тим більш, що невдовзі спортклубівці залишились у дев’ятьох – це Жінчин отримав друге попередження, перериваючи атаку суперника. За таких умов гра заспокоїлася, і гості довели її до впевненої перемоги.

Пресслужба СК «Дніпро-1»