Контрольний матч.

5 лютого. 12.00. НТБ «Дніпро». Манеж.

СК «Дніпро-1» – «Перемога» (Дніпро) 1:0 (0:0)

СК «Дніпро-1»: Хома, Сидоренко (Козубенко,46), Файдор, Нижник, Матюшенко,  Матвеєв, Віговський, Білл (Янюк,46),  Копил, Бутіч, Тяпкін.

Гол: Бутіч (81).

Для молодіжного складу СК «Дніпро-1» сьогоднішній ігровий день дуже насичений. Розпочався він о південь матчем проти дебютанта Другої ліги цього сезону дніпровської «Перемоги», яка зарекомендувала себе міцним опонентом на рівні старожилів дивізіону.

Протягом першого тайму спортклубівці володіли територіальною перевагою, значно більше контролюючи м’яч, у той час, як гості намагалися діяти на контратаках. Проте особливої гостроти не було у обох воріт, а голкіпери команд відверто нудьгували. Основне загострення у діях спортклубівців було від бразильця Білла, який зайняв позицію лівого півзахисника. Кілька його рейдів і пострілів були достатньо небезпечними, але вони не знайшли партнерів, а удар Білла (перший взагалі у матчі на 27-й хвилині) метрів з 15-ти був значно вище поперечини. Тільки на 34-й хвилині зустрічі воротар «Перемоги» вперше вступив у гру, зреагувавши на удар з лінії карного майданчику. Гості вперше спробували пробити по воротах на 39-й хвилині, але удар головою був неточний.

А от невдовзі після перерви Хомі довелося демонструвати всю свою майстерність, щоб зреагувати на підступний удар метрів з 18-ти у самісіньку дев’ятку. Взагалі, гості розпочали другий тайм активніше, заробивши кілька стандартів, але вони ні до чого гострого не призвели. Найбільш небезпечним був штрафний удар у виконанні гостей на 59-й хвилині, коли м’яч пролетів поруч з дев’яткою, а ще 10 хвилин ще один перспективний штрафний «Перемога» пробила у стінку.

Тільки на 77-й хвилині спортклубівці створили перший момент у другому  тайм у воріт гостей, коли після подачі зі штрафного вдалося виграти боротьбу на другому поверсі і пробити головою, але м’яч трохи розминувся з дальньою дев’яткою. Невдовзі відкрити рахунок міг Тяпкін, який замикав простріл з флангу, але пробити воротаря з близької відстані йому не вдалося. І все ж таки на 81-й хвилині, після помилки голкіпера «Перемоги», який втратив м’яч у власному штрафному майданчику, спортклубівцям вдалося забити гол – відзначився Бутіч. Гості мали шанс відігратися на 89-й хвилині, заробивши штрафний буквально на лінії карного майданчику, але удар прийшовся у стінку.  Отже, мінімальна перемога спортклубівців.

Пресслужба СК «Дніпро-1»