Чемпіонат U-21. 7 тур.
23 жовтня, 12:00. Добротвір. «Енергетик»
ПФК «Львів» — СК «Дніпро-1» 1:2 (0:2)
Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Асистенти арбітра: Михайло Юхименко, Володимир Журибіда (обидва – Луцьк)
Четвертий арбітр: Степан Лапко (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький)
«Львів»: 1. Лалак, 4. Оберман (3.Алфьоров,8), 19. Савошко, 7. Вичіжанін, 2. Григоращук, 5. Демків, 17. Романчук (11.Гуральський,56), 8. Малашевський (13.Бахмач,77), 9. Ременяк, 16. Топчій, 18. Шута (10.Пантелейчук,46). Запасні: 12. Серватяк.
Головний тренер: Віталій Шумський.
«Дніпро-1»: 1.Зновенко, 8. Кіреєв, 14. Зайков, 27. Заєць, 3. Сидоренко (87.Волинець,90+3), 11. Соловйов (77.Ховайко,75), 98. Бєляєв (21. Віговський,83), 89. Полонський (25.Жінчин,89), 18. Кононов. 7. Шинкаренко (23.Домарацький,68), 9. Ярмолюк. Запасні: 71. Макаровський, 44. Лебедєв.
Головний тренер: Олександр Поклонський.
Попередження: Алфьоров (12), Демків (42), Романчук (50), Бекерський (90+1).
Вилучення: Алфьоров (57, друга жовта картка).
Голи: Соловйов (27), Бєляєв (43), Бекерський (80).

Стартовий склад молодіжної команди дніпрян у гостьовому поєдинку з «Львовом» мінімально відрізнявся від того, який тиждень тому поступився «Десні» – лише на позиції лівого атакуючого півзахисника замість Ховайка вийшов Бєляєв, який проводив перший офіційний матч після повернення до клубу з грузинської оренди.

До середини першого тайму не полі точилася рівна гра, хоча дніпряни і більше володіли м’ячом, але все це було без гостроти. Перспективні ж простріли Сидоренка і Кононова ударами не закінчувалися. Господарі в атаці більше всього розраховували на гру свого кращого снайпера Романяка, який двічі перевіряв пильність Зновенка, але ці удари не були складними для голкіпера «Дніпра-1».

Перший по-справжньому гольовий момент спортклубівці створили на 21-й хвилині, коли Заєць опинився на позиції центрфорварда, пробивши з кількох метрів у воротаря. Невдовзі Лалак знову продемонстрував дива реакції, спочатку парирувавши підступний удар Бєляєва, після чого впоравшись ще і з добиванням Кононова. Але і він нічого не міг подіяти з відмінним пострілом Соловйова, який підхопив м’яч за межами карного майданчику після кутового, і влучно поцілив у дальній кут.

Пропущений гол змусив левів активізуватися, проте захист гостей спокійно ліквідував усі спроби суперника відновити рівновагу, а перед самою перервою вже Бєляєв, отримавши передачу від Ярмолюка, влучно пробив низом метрів з 20-ти, зробивши перевагу дніпрян у рахунку за підсумками першого тайму доволі комфортною.

Перша ж атака господарів після відпочинку ледве не закінчилася взяттям воріт  -Топчій пробив у стійку, але і дніпряни відповіли гострим випадом, але тепер Лалак впорався з ударом Ярмолюка. Дніпряни продовжили контролювати ситуацію на полі, а облегшили їм це і господарі, які залишились на 58-й хвилині у меншості, коли Алфьоров отримав другу жовту картку за дуже грубу гру проти Заєця. Далі спортклубівці спокійно і подовгу контролювали м’яч, а спроби їх суперників проводити контратаки особливої гостроти не несли.

У гостей в ці хвилини запам’яталася комбінація, коли на удар вивели Бєляєва, але м’яч після удару влучив у захисника і пішов на кутовий, а також прохід Полонського, після пасу якого Ховайко спрямував м’яч у сітку, але гол не було зараховано, оскільки перед цим Полонський випустив сферу за лицеву лінію.

Інтрига у гру повернулася за 10 хвилин до фінального свистка, коли Бекерський зумів скоротити рахунок. Одразу ж господарі заробили дуже небезпечний штрафний, але Демків пробив точно у руки Зновенку. А на 87-й хвилині вже Вічужанін виходив сам на сам із голкіпером «Дніпра-1», зумівши навіть пробити повз Зновенка, але воротаря на лінії воріт підстрахував Сидоренко.

Останні хвилини пройшли у дуже нервовій боротьбі, та все ж таки дніпрянам довелося довести справу до досить непростої перемоги.

Пресслужба СК «Дніпро-1»