«Дніпро-1» — «Зоря» – 4:2 (1:1)

Чемпіонат U-21. 25-й тур. 4 травня. 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ). Асистенти арбітра: Володимир Жарий (Павлоград), Ярослав Трехліб (Дніпро)

Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)

Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Олександрія)

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Хижняк, Кіреєв, Заєць, Сидоренко (Сорока, 87), Соловйов, Волинець (Лебедєв, 82), Шинкаренко, Гора (Митченко, 66), Тяпкін (Домарацький, 76), Рубчинський (Матвєєв, 61)

Запасні: Хома, Бацман, Зайков, Горілий

«Зоря»: Жилкін, Алефіренко (Єлець, 82), Басовський, Васько, Леонов, Махонін, Демченко, Мильченко, Зоренко (Сміян, 66), Овусу Андрущенко, 66), Нерух (Лєгостаєв, 80)

Запасні: Сапутін, Нагнойний, Дудник

Головний тренер: Василь Баранов

Голи: Соловйов (16), Нерух (26), Волинець (46, 65), Васько (59), Тяпкін (61)

Попередження: Басовський (27), Соловйов (55), Леонов (77)

Нечасто трапляється, щоб склад молодіжної команди був незмінним, але саме це майже відбулося з «Дніпром-1». «Майже» – тому що польові гравці на матч проти «Зорі» вийшли ті ж самі, що грали у минулому турі з «Шахтарем». Лише на останньому рубежі знову з’явився Кінарейкін.

Гра розпочалася на зустрічних курсах, але достатньо швидко перевагою заволоділи господарі. І гол, що забив ударом з-за меж штрафного у дальній кут Соловйов, можна вважати цілком закономірним. «Зоря» відігралася після ледь не першої логічно завершеної атаки, коли Нерух після флангової передачі влучно пробив головою.

Після того, як рахунок зрівнявся, гості на нетривалий час захопили ініціативу, але потім спортклубівці знову почали домінувати. Втративши декілька нагод вийти вперед, вони зробили це одразу після перерви – минуло трохи більше півхвилини після поновлення гри, як Волинець замкнув простріл Тяпкіна. І хоча «Зоря» знову відігралася, забивши після кутового, у перестрілці на початку другого тайму переможцем вийшов «Дніпро-1». Волинець асистував Тяпкіну, а потім і сам забив ще раз, замкнувши подачу Шинкаренка.

До самого фінального свистка молоді спортклубівці контролювали хід гри і впевнено довели її до перемоги, яка могла бути навіть з більшим рахунком.