«Олександрія» — СК «Дніпро-1» – 2:2
Чемпіонат U-19. 4 тур.
26 вересня. 12:00. Головківка. КСК «ГОЛовківський».
Арбітр: Андрій Вербецький (Одесса)
Асистенти арбітра: Андрій Запоріжський (Запоріжжя), Максим Васильченко (Слов’янськ)
Четвертий арбітр: Денис Федан (Олександрія)
Спостерігач арбітражу: Віктор Чернишов (Кременчук)

«Олександрія»: Ферт, Гулевський (Чабан, 35), Сергієнко (Кавєрін, 46), Богдан, Биков (Сацевич, 46), Дубілей, Трікоз (Андріца, 46), Мухаматгалєєв (Бабешко, 75), Каландадзе, Гезело, Бурдак

Запасні: Лазаренко, Глущенко

Головний тренер: Юрій Гура

СК «Дніпро-1»: Хома, Чалий (Попов, 71), Головацький, Файдор, Бойко (Кобельчук, 54), Матвєєв, Копил, Бутіч (Мисляй, 85), Волинець (Кравченко Я., 76), Гора, Свистун (Лебедєв, 46)

Запасні: Архипчук, Стельмащук

Головний тренер: Віктор Біцюра

Голи: Гора (39, 45+1), Мухаматгалєєв (47, 52)

Попередження: Свистун (24), Богдан (51), Гезело (53)

У стартові 15-20 хвилин з обох боків було багато браку та помилок. Складалося таке враження, що суперники дещо побоювалися один одного та вели обережну розвідку. «Олександрія» намагалася створити декілька моментів, але своїми шансами краще скористалися спортклубівці.

У першому таймі дубль вдалося оформити Богданові Горі. Спочатку він вдало зіграв на добиванні після удару Сергія Копила, а потім замкнув простріл Данили Волинця.

На жаль, другий тайм наша команда почала вкрай невдало. Дві помилки призвели до пропущених м’ячів. Сталося це з інтервалом у декілька хвилин. Господарі, зрівнявши рахунок, отримали значну психологічну перевагу, і гравцям «Дніпра-1» довелося докладати значних зусиль, аби їх стримувати. Гра набула більш відкритого характеру, і за таких умов «Олександрія» мала моменти гостріші за спортклубівські шанси. Результативна нічия стала підсумком цього матчу.